Starttipaketilla treenit käyntiin

Kuntosaliharjoittelu saattaa aluksi tuntua monimutkaiselta. Mitä minun pitäisi salilla tehdä? Miten laitteet toimivat? Osaanko käyttää niitä?

Loppujen lopuksi harjoittelu on aika helppoa. Harjoituskerta koostuu yleensä noin 10 minuutin alkulämmittelystä, 4-6 lihaskuntoliikkeestä ja vaikkapa viiden minuutin loppuverryttelystä. Yhteensä aikaa menee noin 45-60 minuuttia

Mikäli kaipaat apua harjoittelun aloittamiseen, harjoittelun starttipaketti on oiva apu alkuun pääsemisessä. Starttipaketti on tarkoitettu perusterveelle, aloittelevalle treenaajalle. Se sisältää 1-jakoisen harjoitusohjelman sekä yhden tapaamisen valmentajan kanssa. Valmentaja auttaa sinut alkuun saliharjoittelussa ja opastaa kohta kohdalta, miten laitteet ja säädöt toimivat. Starttipaketin hinta on 29 € ja voit ostaa sen joko liittymisen yhteydessä tai jos olet jo jäsen etkä ole hyödyntänyt starttietua, voit ostaa starttipaketin täältä.

Startin jälkeen kannattaa harkita myös kattavampaa valmennusta, sillä vahva alku motivoi ja luo hyvän pohjan vuosien mittaiselle, nousujohteiselle ja vaihtelevalle harjoittelulle. Mikäli sinulla on harjoittelun suhteen erityistarpeita tai esimerkiksi terveydellisiä seikkoja, jotka tulee huomioida harjoittelussa, kannattaa ottaa starttipaketin sijaan kattavampi konsultaatio valmentajan kanssa.