Enkat uusiksi - Kyykky

10 viikon valmennus Liikun jäsenille

Alkaa 31.8.

Hinta 79 €

Tämä valmennus yhdistää maailman parhaan voimaharjoittelututkimustiedon ja käytännön oivallukset, joiden avulla Eetu Aalto on saavuttanut muutamassa vuodessa kansallisen ja kansainvälisen kärjen voimanostossa. Saat siis maailmanluokan oppia oman jalkakyykkytuloksesi parantamiseksi.

Kesto

10 viikkoa (4 viikon perusvoima- ja 6 viikon maksimivoimakausi)

Kenelle?

Enkat uusiksi - kyykkyvalmennus on luotu tavoitteellisille, tuloshakusille ja määrätietoisille treenaajille, jotka haluavat nostaa kyykkytuloksensa seuraavalle tasolle.

Kenelle ei?

Ei nopeiden, helppojen ja ohi kiitävien tulosten tavoitteilijoille. 

Valmennuksen tausta: 

Enkat uusiksi -kyykkyvalmennuksen opit pohjautuvat vankkaan tutkimusnäyttöön sekä ammattivalmentaja/ personal trainer Riku Aallon ja voimanoston miesten Suomen mestarin Eetu Aallon oppeihin sekä oivalluksiin. 

Miksi tehty? 

Enkat uusiksi - kyykkyvalmennus on luotu, jota sinäkin voit hyödyntää huippuluokan suorituskykyvalmennusosaamista omien tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Miten muut treenit? 

Pelkän jalkakyykkytuloksen optimoiminen olisi liian helppoa ja lyhytnäköistä. Siksi haluamme tarjota sinulle kokonaisvaltaisen näkemyksen ja ohjelman, jolla parannat paitsi voimatasojasi, myös lihastasapainoasi, kehonhallintaasi, liikkuvuuttasi, kehonkoostumustasi sekä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. 

Mitä voit saavuttaa? 

10 viikkoa on lyhyt aika, mutta riittävän pitkä periodi suorituskykysi kehittämiseksi uudelle tasolle. Neljän viikon perusvoimajakso rakentaa pohjia sekä lihasmassaa, joka jalostetaan paremmaksi suorituskyvyksi ja voimatasoiksi sitä seuraavan kuuden viikon maksimivoimajakson aikana. Lähtötasostasi riippuen lupaamme sinulle noin 10-30 % parannuksen jalkakyykyn maksimivoimatuloksessasi. Lähde messiimme – se kannattaa!

Eetu Aalto 

Eetu Aalto on miesten Suomen mestari voimanostossa alle 74 kg sarjassa sekä nuorten Suomen ennätysmies yhteistuloksessa (635kg) ja maastavedossa (267,5kg). Koulutukseltaan Eetu on liikuntaneuvoja, personal trainer sekä voima-, ravinto- ja psyykkinen valmentaja. Eetu toimii fysiikkavalmentajana useille kansainvälisen tason urheilijoille (mm. naisten jalkakyykyn Euroopan mestari ja voimanoston EM3 (+50v) sekä useille NHL- ja KHL -kiekkoilijoille). 

Eetu toimii vastuuvalmentajana Limingantullin Liikussa, Oulussa.

info@edutraining.fi

Riku Aalto

Eetun isä-valmentaja Riku Aalto on personal trainingin uranuurtaja Suomessa. Koulutukseltaan Riku on fysioterapeutti, personal trainer sekä ammatti-, voima- ja ravintovalmentaja. Riku on tunnettu myös perustamistaan yrityksistä Trainer4Yousta ja Fitrasta, sekä kirjoittamistaan noin 40 liikunta-, treeni- ja hyvinvointikirjasta.