Enkat uusiksi - Maastaveto

Verkkovalmennus Liikun jäsenille

Alkaa 31.8.

Hinta 79 €

Tämä valmennus opettaa sinulle paitsi eri maastavetoennätykset mahdollistavat suoritustekniikat, myös tuloksekkaan voimanhankinnan ohjelmointimallit sekä parhaat treenimenetelmät voimakkaiden pakaroiden, reisien sekä keskivartalon harjoittamiseen. 

Kesto

10 viikkoa, kolme salitreeniä viikossa

Kenelle?

Enkat uusiksi –maastavetovalmennus on suunnattu tavoitteelliselle, tuloshakuiselle sekä fyysistä kuntoaan kunnianhimoisesti kehittävälle treenaajalle. Sinulla tulee olla aktiivista treenitaustaa vähintään puoli vuotta, mielellään reilusti enemmänkin, jotta saat valmennuksesta täyden hyödyn irti.

Kenelle ei?

Enkat uusiksi –maastavetovalmennus ei ole tarkoitettu henkilölle, joka etsii nopeinta, helpointa ja trendikkäintä tietä parempaan kuntoon.

Valmennuksen tausta: 

Valmennus kokoaa yhteen tuoreimman tutkimustiedot sekä parhaat käytännön vinkit ja oivallukset tuloksekkaasta voimaharjoittelusta. Näiden oppien avulla Eetusta on kehittynyt lähes neljä kertaa oman painonsa verran rautaa maasta nostava voimailija ja useat kuntoilija- sekä voimailija-asiakkaamme ovat pistäneet ennätyksenä uudelle tasolle.

Miksi tehty? 

Enkat uusiksi –valmennus on luotu, jotta muutkin kuin henkilökohtaisessa valmennuksessamme olevat henkilöt voisivat hyödyntää osaamistamme ja saisivat nauttia laadukkaasta valmennuksesta helposti, edullisesti ja taatusti tuloksekkaasti!

Miten muut treenit? 

Tämä valmennus ei keskity pelkästään maastaveto tuloksen optimoimiseen, vaan pistää samalla myös pakara-, reisi- ja keskivartalolihaksesi ennätyskuntoon! Tarjoamme Sinulle lisäksi myös ravinto-ohjauksen videovalmennuksena sekä tavoitettasi vastaavina ruokavaliomalleina. Lisäksi saat videovalmennuksen ja ohjeet myös muuhun treenaamiseen sekä lihashuoltoon. Valmennuksessa treenejä on kolme viikossa, ja voit upottaa ne osaksi muuta treeniohjelmaasi kunhan huolehdit, ettei kokonaiskuormitus käy liian raskaaksi.

Mitä voit saavuttaa? 

Jos sitoudut noudattamaan Enkat uusiksi –maastavetovalmennuksen oppeja ja ohjelmia, niin lupaamme, että rikot ennätyksesi ja kehityt uudelle tasolle maastavedon osalta. Lisäksi lupaamme merkittävää voimatasojen lisäystä ja kehon muokkaantumista pakara-, reisi- ja keskivartalolihaksissasi. Emme tee tuloksia terveytesi kustannuksella, vaan päinvastoin lupaamme myös yleisen hyvinvointisi ja terveytesi kehittyvän valmennuksemme avulla. 
 

Eetu Aalto 

Eetu on yksi maamme lahjakkaimmista nuorista voimailijoista, joka vetää maasta lähes neljä kertaa oman painonsa verran rautaa (U74kg/280kg). Koulutukseltaan Eetu on liikuntaneuvoja, Trainer4You personal trainer sekä voima-, ravinto- ja psyykkinen valmentaja. Eetu toimii vastuuvalmentajana Limingantullin Liikussa, Oulussa ja kouluttaa uusia kuntosalivalmentajia sekä personal trainereita Trainer4Youn kouluttajatiimissä. 

info@edutraining.fi

Riku Aalto

Eetun isä-valmentaja Riku Aalto on personal trainingin uranuurtaja Suomessa. Koulutukseltaan Riku on fysioterapeutti, personal trainer sekä ammatti-, voima- ja ravintovalmentaja. Riku on tunnettu myös perustamistaan yrityksistä Trainer4Yousta ja Fitrasta, sekä kirjoittamistaan noin 40 liikunta-, treeni- ja hyvinvointikirjasta.