Paino haltuun -verkkovalmennus

Hinta 129 €

Valmennuksen materiaali käytössäsi 6kk valmennuksen aloituspäivästä

Paino haltuun -verkkovalmennus on kolmen valmentajan ja kolmen teeman kokonaisuus. Valmennus huomioi kaikki tärkeimmät, pysyvien tulosten avaimet painonpudotuksessa: liikunta, ravinto ja psyykkinen puoli

Kaipaatko…


Aitoa ja pysyvää muutosta elintapoihisi ja todistetusti toimivia malleja painonpudotukseen?

Onko…


Kokemusrepussasi aiempia painonpudotusprojekteja, jotka olivat liian raskaita toteuttaa tai joiden tulokset jäivät lyhytaikaisiksi? 

Koetko...


Harhailevasi erilaisten laihdutusohjeiden viidakossa?

Jos vastasit kyllä, tämä valmennus on juuri sinulle!

Paino haltuun -valmennus yhdistää pysyvän painonhallinnan onnistumisen kannalta olennaisimmat asiat: Ajatusmallin- ja käyttäytymistottumusten muutoksen, säännöllisen ja sopivan kuormittavan treenin sekä säännöllisen ja monipuolisen ravitsemuksen. Valmennuksessa sisäistät, miten muutoksesta ja painonhallinnasta tulee pysyvää. 

Valmennuksesta vastaa kolme, oman alansa rautaista ammattilaista. Aku on personal trainingin ja ravitsemuksen erikoismies, Aleksi fysioterapeutti ja Tiina psykologi. He yhdessä varmistavat, että valmennus on tehokas, turvallinen ja toimiva. 

Kesto: 8 viikkoa

Valmennus sopii sinulle jos:

•    haluat pudottaa painoa ja saada painonhallinnassa kestäviä tuloksia. Kyseessä ei ole dieetti vaan tutkitusti tehokas kokonaisuus elämäntapojen muuttamiseen.
•    kaipaat intensiivistä ohjausta pysyviin muutoksiin painonhallinnassa
•    tarvitset verkkovalmennuksen ohelle myös valmentajan henkilökohtaista etätukea

Tähän valmennukseen sisältyy:

•    Viikkosuunnitelma 8 viikolle
•    Ohjelmat kuntosalille
•    Ohjeet aerobisten harjoitusten tekemiseen
•    Ruokavalio
•    Psykologin videot, 6 kpl
•    Psykologin tehtävät, 3 kpl
•    Valmentajien sähköpostituki valmennuksen ajan
•    Reseptivihko

* Valmennuksen materiaali käytössäsi 6kk valmennuksen aloituspäivästä

Mitä saan valmennuksesta?


Pudotat painoasi ja sen ohella opit, mitä kestävä painonhallinta edellyttää ajattelulta, arjen käyttäytymiseltä sekä treenin ja syömisen osalta. Lopputuloksena on paitsi kevyempi keho ja kevyempi mieli.

Valmentajien terveiset

Olemme luoneet valmennuksen, joka tarjoaa painonpudotukseen ja elämäntapojen muutokseen helpot ja näyttöön perustuvat työkalut. Lupaamme, että ohjeita noudattamalla paino putoaa 8 viikon valmennuksen aikana. Oleellista on myös se, että valmennuksen jälkeen pystyt toimimaan omatoimisesti ja tavoitteesi mukaisesti. Annamme siis valmennuksen aikana ‘valmiin kalasaaliin’, mutta opetamme sinut myös kalastamaan. 

Painonpudotus ja painonhallinta ei ole mikään kevyt aihe. Se ei ole pelkkää “syö vähemmän kuin kulutat” -tyyppistä ajattelua tai sen mukaan toimimista. Tärkeintä pysyvissä tuloksissa on oman käyttäytymisen muutos sekä motivaatio siihen. Haluamme, että ihmiset oppivat tekemään arvojensa mukaisia valintoja ja ajattelemaan omassa arjessaan joustavasti. Siksi tarjoamme valmennuksessa paljon muutakin, kuin vain treeniohjeet. Uskomme, että löydät ilon liikkumiseen, motivaation hyvään ruokailuun ja ymmärrät paremmin arjen eri valintojasi. 

Tämä valmennus ei ole mustavalkoista suorittamista. Vaikka määränpää on usein “se juttu”, niin kuljettavan matkan tulee olla myös nautittavaa! Siksi olemme rakentaneet valmennuksen miellyttäväksi, selkeäksi ja toteutuksen suorastaan helpoksi. Asiaa on juuri sopivasti ja tärkeimmät askelmerkit onnistumiseen on huomioitu. Infoähkyä et tässä valmennuksessa saa, mutta onnistumisia ja oivalluksia sitäkin enemmän!

Tervetuloa mukaan matkalle, joka muuttaa paitsi kehoasi, niin myös ajatteluasi!

Aku, Tiina ja Aleksi
 

Kokemuksia valmennuksesta

Kirsi, 50v ja -6 kg

"Valmennus on auttanut ymmärtämään psykologista taustaa elämäntapamuutoksen toteuttamiseen ja antanut uskoa sen jatkumiseen, vaikka valmennus päättyykin. Aion jatkaa näin tästä eteenkin päin.”

Hiljaa ja hallitusti hyvä tulee. Mulla on koko loppuelämä aikaa valita terveellisempiä ja minulle sopivia valintoja. Oma kunto on kohentunut selvästi ja suurta iloa tuotti, kun uusi ostamani paita sujahti päälle ongelmitta ja ei tullut kauheaa "itseinhoa" sovituskopin peiliin katsoessa. Kotiaskareita jaksan tehdä paremmin ja esim. kyykkiessä polvet eivät "natise" niin pahasti kuin ennen. Olen hyötynyt valmennukseen osallistumisesta paljon: hyvät ja selkeät treeniohjeet, saanut vinkkejä ruokailutottumusten muuttamiseen, antanut iloa ja rytmiä arkeen ja elämään, hyvät ja asiansa osaavat valmentajat, mielenkiintoiset luennot, kunto on kohonnut ja mieli virkistynyt.

 

Kirsi, 55v ja -6 kg

”Onnistumisen kannalta on hyvä pohtia vähän syvemmin näitä haasteita, joita jokainen laihduttaja on varmasti kohdannut.”

- Olen tosi tyytyväinen valmennuksen saavutuksiin. Ensi kertaa olen laihduttanut ilman vaakaa, siis ruoan punnitsemista. Näillä ohjeilla onkin ollut helppoa soveltaa syöminen omaan arkeen, ja nyt kun ruokailurytmi on kunnossa, niin minun on helppoa jatkaa tätä samaa taivalta myös yksin.

- Nyt kun huomaa että kropassa on oikeasti tapahtunut muutosta ja tuntee että ne vanhat lihakset ovat heränneet henkiin, niin olikin tosi hyvä, että ohjelma oli haastava!

- Tehtävät viikkojen varrella olivat kivat. Onnistumisen kannalta on hyvä pohtia vähän syvemmin näitä haasteita, joita jokainen laihduttaja on varmasti kohdannut

 

Aku Borenius


•    Personal trainer, erityisosaamisena painonpudotus ja -hallinnan valmentaminen ja elämäntapamuutokset
•    Liikuntaneuvoja 
•    Toimii valmentajana Turun ja Kaarinan Liikuissa

Tiina Röning


•    Psykologi
•    Psykoterapeutti, kognitiivinen käyttäytymisterapia: erikoistunut käyttäytymisen muutokseen, mielen hyvinvoinnin taitoihin sekä suorituskyvyn psykologiaan
•    Urheilupsykologi
•    Psyykkisen valmennuksen vastuuasiantuntija Tampereen Urheiluakatemiassa
•    Kouluttaja ja työnohjaaja

Aleksi Isomäki


•    Fysioterapeutti, erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan ja kuntoutukseen
•    Fysioterapeuttien kouluttaja
•    Voimavalmentaja