Voimaa ja massaa kehonpainolla -treeniohjelma 

4 viikon treenikokonaisuus

Hinta Liikun jäsenille 29 €

Vaikka kuntosalitreeni on kiistämättä yksi tehokkaimmista tavoista voimatasojen ja lihasmassan kasvattamiseen, voi tehokkaan treenin tehdä myös vaikka omassa olohuoneessa. Liikun valmentaja Eetu Aallon Voimaa ja massaa kehonpainolla -treeniohjelma mahdollistaa sinulle voiman ja lihasmassan kehittämisen paikasta ja välineistä riippumatta. Ainoa väline, jonka tarvitset tulosten takomiseen, on nimittäin oma kehosi.

Voimaa ja massaa kehonpainolla -treeniohjelma toimii myös salitreenien rinnalla, huolehtien rautaisen keskivartalon ja horjumattoman kehonhallinnan kehittäjänä sekä mukavan vaihtelun tuojana. Valmennuksen treenit toimivat myös erinomaisena voiman ja massan ylläpitäjänä esimerkiksi lomareissun tai salitauon aikana.

Ohjelmaa noudattamalla kehität lihasvoimaasi ja opit uusia, tai kehityt jo tutuissa suosikkiliikkeissä, kuten etunojapunnerrus, dragon flag ja pistoolikyykky.

Voimaa vai lihasmassaa? Valitse, mitä polkua kuljet.

Voimaa ja massaa kehonpainolla -treeniohjelma sisältää kaksi vaihtoehtoista polkua. Ensimmäinen polku kehittää voimanhankintaa ja toinen lisää lihasmassaa. Molemmat vaihtoehdot toteutetaan kehonpainoa hyödyntäen. Sinä päätät, kumpaa polkua haluat kulkea ja minkä tasoiset ohjelmat otat käyttöösi kolmesta valmennuspolun vaihtoehdosta (aloittelija, keskitasoinen, edistynyt).

Mitä kokonaisuus sisältää?

Tämä monipuolinen treenikokonaisuus sisältää tehokkaat ja tavoitteenmukaiset kehonpainotreeniohjelmat, kehonpainokuntopiirivideot kestovoiman ylläpitämiseen (2 kpl), venyttely- ja liikkuvuusohjelmavideot (2 kpl) sekä kirjalliset ohjeet sekä voimaa että massaa rakentavaan ravitsemukseen. Lisäksi saat ohjeet palautumisen edistämiseen.

Mitä voit saavuttaa? 

Treeniohjelman kesto on 4 viikkoa. Sitoutumalla saamiisi ohjeisiin rakennat itsellesi lisää lihasta ja lisäät suorituskykyä hämmästyttävän tehokkaasti. Kehonhallinnan parantuminen, tukilihasten vahvistuminen ja kropan urheilullisuuden sekä hyötyvoiman lisääntyminen ovat muita, erinomaisia syitä lähteä mukaan!

Miten voin osallistua?

Lähde mukaan Voimaa ja massaa kehonpainolla -treenikokonaisuuteen ostamalla ohjelma verkkokaupasta ja aloita tulosten tekeminen heti, kun sinulle sopii.

Eetu Aalto 

Eetu on yksi maamme lahjakkaimmista nuorista voimailijoista, joka vetää maasta lähes neljä kertaa oman painonsa verran rautaa (U74kg/280kg). Koulutukseltaan Eetu on liikuntaneuvoja, Trainer4You personal trainer sekä voima-, ravinto- ja psyykkinen valmentaja. Eetu toimii vastuuvalmentajana Limingantullin Liikussa, Oulussa ja kouluttaa uusia kuntosalivalmentajia sekä personal trainereita Trainer4Youn kouluttajatiimissä. 

info@edutraining.fi