Voimaa ja massaa kehonpainolla -treeniohjelma 

Hinta Liikun jäsenille 29 €

Vaikka kuntosalitreeni on kiistämättä yksi tehokkaimmista tavoista voimatasojen ja lihasmassan kasvattamiseen, voi tehokkaan treenin tehdä myös vaikka omassa olohuoneessa. Liikun valmentaja Eetu Aallon Voimaa ja massaa kehonpainolla -treeniohjelma mahdollistaa sinulle voiman ja lihasmassan kehittämisen paikasta ja välineistä riippumatta. Ainoa väline, jonka tarvitset tulosten takomiseen, on nimittäin oma kehosi.

Voimaa ja massaa kehonpainolla -treeniohjelma toimii myös salitreenien rinnalla, huolehtien rautaisen keskivartalon ja horjumattoman kehonhallinnan kehittäjänä sekä mukavan vaihtelun tuojana. Valmennuksen treenit toimivat myös erinomaisena voiman ja massan ylläpitäjänä esimerkiksi lomareissun tai salitauon aikana.

Ohjelmaa noudattamalla kehität lihasvoimaasi ja opit uusia, tai kehityt jo tutuissa suosikkiliikkeissä, kuten etunojapunnerrus, dragon flag ja pistoolikyykky.

Voimaa vai lihasmassaa? Valitse, mitä polkua kuljet.

Voimaa ja massaa kehonpainolla -treeniohjelma sisältää kaksi vaihtoehtoista polkua. Ensimmäinen polku kehittää voimanhankintaa ja toinen lisää lihasmassaa. Molemmat vaihtoehdot toteutetaan kehonpainoa hyödyntäen. Sinä päätät, kumpaa polkua haluat kulkea ja minkä tasoiset ohjelmat otat käyttöösi kolmesta valmennuspolun vaihtoehdosta (aloittelija, keskitasoinen, edistynyt).

Eetu Aalto 

Eetu on yksi maamme lahjakkaimmista nuorista voimailijoista, joka vetää maasta lähes neljä kertaa oman painonsa verran rautaa (U74kg/280kg). Koulutukseltaan Eetu on liikuntaneuvoja, Trainer4You personal trainer sekä voima-, ravinto- ja psyykkinen valmentaja. Eetu toimii vastuuvalmentajana Limingantullin Liikussa, Oulussa ja kouluttaa uusia kuntosalivalmentajia sekä personal trainereita Trainer4Youn kouluttajatiimissä. 

info@edutraining.fi