Liikun kanssa tehty yrityssopimus toimii

Haluamme tehdä työntekijöiden liikuttamisesta mahdollisimman helppoa myös yritysasiakkuuden hallinnoinnin osalta. Tämän vuoksi yrityssopimuksen voi tehdä helposti netissä, ja Liikku toimittaa työntekijöille suunnatut yksiselitteiset ohjeet työnantajatuen hyödyntämiseksi.

Kuntokeskus Liikun yrityssopimuksen kautta työnantaja pystyy tehokkaasti kohdistamaan työntekijöilleen tarjoamansa kulttuuri- ja liikuntaedun liikuntaan, ja varmistamaan, että tuki hyödynnetään henkilökohtaisesti. Työnantaja voi itse määritellä henkilöstölle tarjotun tuen määrän joko kuukausi- tai vuosiperusteisesti.

Työnantaja voi halutessaan sopia työntekijän kanssa käyntiaktiivisuuden seurannasta Liikussa ja näin varmistaa, ettei maksa käyttämättömästä edusta. Lisäksi työnantajan tuloverotuksessa työntekijöille tarjottu liikuntaetu on verovähennyskelpoista 400 euroon asti vuodessa työntekijää kohti.

Yrityssopimus tehdään Liikun verkkosivuilla. Sopimuksen tekemisen jälkeen työnantajalle toimitetaan ohjeistus siitä, kuinka työntekijät voivat hyödyntää liikuntaetunsa. Laskutus tapahtuu verkko- tai paperilaskulla. Laskutuksen yhteydessä Liikku toimittaa liitteenä listan tuen piirissä olevista työntekijöistä.

Yrityssopimuksen tekeminen Liikun kanssa on helppoa.

  1. Tee sopimus nettisivuillamme 
  2. Sopimuksen tekemisen jälkeen Liikku toimittaa yrityksen työntekijöille suunnatun ohjeistuksen, joka sisältää yrityskohtaisen asiakaskoodin.
  3. Liikun jäseneksi haluava työntekijä liittyy jäseneksi Liikun nettisivuilla (liikku.fi) ja käyttää yrityksen asiakaskoodia. Asiakaskoodi siirtää yrityssopimuksessa sovitun osuuden jäsenmaksusta yrityksen laskulle, ja työntekijä maksaa jäljelle jäävän omavastuuosuuden.
  4. Jos tuen piirissä olevan henkilön työsuhde päättyy, asiasta voi ilmoittaa sähköpostitse ja yrityssopimus irtisanotaan hänen osaltaan kuukauden irtisanomisajalla.

Liikun jäsenyyttä ei voi vuokrata edelleen, eikä siirtää muille perheenjäsenille, vaan se on aina henkilökohtainen. Näin työnantaja voi olla varma siitä, että liikuntaetu kohdistuu juuri oikealle henkilölle. Verottajakin hyväksyy kirjanpidossa vähennyksenä 400 €/työntekijä/vuosi – etu, joka kyllä kannattaa käyttää!