Miten yritystuki toimii

Haluatko työnantajasi tukevan hyvinvointiasi ja energisempää elämää? Vinkkaa asiasta työpaikkasi henkilöstöasioista vastaavalle henkilölle ja voit hyvinkin saada tukea Kuntokeskus Liikun kuukausi- tai vuosimaksuissa.

Työnantajasi tekemässä yrityssopimuksessa sovitaan tietty summa, jolla työnantajasi tukee Liikun jäsenyyttäsi. Päästäksesi hyödyntämään etusi, sinun tulee liittyä Liikun jäseneksi ja käyttää yrityksesi koodia oston yhteydessä. Koodi vähentää tuen mukaisen summan jo liittymisen yhteydessä maksettavasta ensimmäisestä kuukausimaksusta. Oman osuutesi liittymis- ja kuukausimaksusta maksat liittymisen yhteydessä verkkomaksulla. Jatkossa sinun osuutesi kuukausijäsenyydestä laskutetaan kätevästi Liikun e-laskusopimuksen kautta. Tarkemmat ohjeet saat työpaikkasi yhteyshenkilöltä.

Mikäli olet jo Liikun asiakas ja työnantajasi on hiljattain tehnyt yrityssopimuksen Liikun kanssa, ota yhteyttä meihin osoitteessa info@liikku.fi ja siirrämme sinut yrityssopimuksen piiriin.

Työnantajasi voi myös tukea Liikun jäsenyyttäsi sovitulla kokonaissummalla vuosittain. Tällöin kokonaissumma vähennetään liittymisen yhteydessä vuosijäsenyyden hinnasta. Sinulle maksettavaksi jäävä osuus maksetaan liittymisen yhteydessä verkkomaksulla. Tarkemmat ohjeet tuen hyödyntämiseen saat työpaikkasi yhteyshenkilöltä.

PYYDÄ TYÖNANTAJAA TUKEMAAN TREENEJÄSI
Lähetä tästä vinkki esimiehellesi treeniesi tukemisesta Kuntokeskus Liikussa.
Viestisi:
"Moi!
Olen kiinnostunut aloittamaan treenit Kuntokeskus Liikussa ja toivon, että työnantajana voisit tukea treenejäni. Tästä olisi meille molemmille paljon hyötyä ja iloa!
Kannustamalla työntekijöitä säännölliseen lihaskuntoharjoitteluun olet mukana ennaltaehkäisemässä tuki- ja liikuntaelinvaivoja, parantamassa unen laatua ja vähentämässä stressiä. Paremmalla kunnolla jaksamme paremmin työpäivän aikana kohdatut haasteet ja mikä tärkeintä, vietämme myös laadukasta vapaa-aikaa. Työntekijään panostaminen näkyy suoraan myös yrityksen tuloksessa.
Tiesithän, että työnantajan tuloverotuksessa työntekijöille tarjottu liikuntaetu on vähennyskelpoista aina 400 euroon asti vuodessa työntekijää kohti – esimerkiksi Liikun vuosikustannus jää tämän alle. Voit aloittaa treenien tukemisen ja tutustua yritystukisopimukseen tarkemmin täällä: https://www.liikku.fi/yrityksille/mika-yrityssopimus-on.html "