Haluatko tukea henkilöstösi hyvinvointia ja jaksamista tarjoamalla treenejä Liikussa? Mahtavaa!

Olet oikeassa paikassa ja tuloksekkaan askeleen äärellä. Henkilöstön hyvinvointiin panostetut eurot palaavat yritykseen moninkertaisesti takaisin.

Tue henkilöstön hyvinvointia helposti liikuntaetu -kumppaniemme kautta

Yrityksille Liikku suosittelee tukimuodoksi ketterää liikuntaetua. Työnantajan tuloverotuksessa työntekijöille tarjottu liikuntaetu on verovähennyskelpoista 400 euroon asti vuodessa työntekijää kohti – tämä etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Liikuntaedun käyttö on joustavaa, niin työnantajalle kuin työntekijällekin. Liikuntaedun käyttö jäsenyyteen on työntekijälle helppoa ja työnantajalle aikaa säästävää. Hyvänä vaihtoehtona liikuntaedulle tarjoamme yrityksille Liikun lahjakortteja, joita voi ostaa suoraan Liikun verkkokaupasta.

Tutustu liikuntaetujen tarjoajiin:
 

ePassi

Smartum
​​​
Edenred 
​​​​​​
Tyky 

 

Onko yrityksille omat hinnat?

Liikun jo valmiiksi edulliset hinnat huomioiden, emme tarjoa alennuksia Liikun hintoihin ryhmille tai yrityksille. Hinnat ovat reilusti samat kaikille, ympäri vuoden ja kautta maan. Liikun hinnat ovat:

  • Liittymismaksu 29,90 € tai vanhan jäsenyyden aktivointi 9,90 €
  • Yksi Liikku käytössä
    • 34,90 € / kk / tai vuosijäsenyys 348 €
  •  Kaikki Liikut käytössä
    • 39,90 € / kk tai vuosijäsenyys 398 €

Eikö liikuntaetu -kumppanuus ole teidän yrityksen juttu?

Ei se mitään. Teillä on Liikussa tällöin vielä vaihtoehto henkilöstön treenien tukemiseen: Liikun llahjakortit.

Lahjakortit

Lahjakortteja voi ostaa suoraan Liikun verkkokaupasta. Lahjakorttien arvot ovat välillä 29 € - 379 €, joten voit tukea niillä helposti työntekijöidesi sekä kuukausi- että vuosijäsenyyttä. Työntekijä voi itse päättää milloin lahjakortin käyttää, huomioiden lahjakortin vuoden voimassaolon ostohetkestä. Lahjakortit saapuvat ostajalle koodina, jonka voi käyttää maksuvälineenä verkkokaupassa liittymiseen sekä liittymisen jälkeisiin jäsenmaksuihin (niin kauan kuin lahjakortin saldoa riittää). Jo jäsenenä oleva voi ladata lahjakortin OmaLiikku-palvelussa, kohdassa “Lunasta lahjakortti”. Lahjakortti käy Liikun kaikkiin tuotteisiin rahan tavoin.

Laskutus yrityksille?

Yrityksen laskuttaminen suoraan jäsenyydestä ei ole mahdollista. Liittyminen jäseneksi tapahtuu aina suoraan verkkokauppamme kautta, jäseneksi liittyvän toimesta, sillä liittyessä hyväksytään sopimusehdot. Liittymisen voi maksaa yrityksen luottokortilla. Jäsenyys on aina henkilökohtainen ja jäsenyyden hallinnoinnista vastaa jäsen (liikkuja) itse. Jäsenyyden laskuttaminen suoraan yritykseltä kokonaan tai osittain ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyvä saa Liikun verkkokaupasta ostovahvistuksen, jonka voi toimittaa tositteena työpaikalle mahdollista tukihakemusta varten (yrityksen/työnantajan omat käytännöt huomioiden). Vaihtoehdot jäsenyyden tukemiseen yritykselle Liikussa ovat yleiset liikuntaedut (Smartum, ePassi ym.), lahjakortit jäsenyyteen sekä yhdessä työntekijän ja työnantajan kesken sovittu kulukorvaus jäsenyyden ostamiseen liittyen.

Lahjakorttioston ylittäessä 1000 € laskutus kertaostoksesta on mahdollinen. Tällöin lahjakorttien summat voi myös päättää ostaja itse (esim. 10 kpl 100€ lahjakorttia). Lahjakortit tilataan tällöin osoitteesta: info@liikku.fi. Laskuun lisätään 20 € toimitusmaksu.