Kankaan Liikku muuttaa uusiin tiloihin

UutisetLukuaika: 2 minuuttia

Kankaan Liikku muuttaa pian uusiin tiloihin Seppälään osoitteeseen Ahjokatu 2. Viimeinen treenipäivä Kankaalla on sunnuntai 21.4. Maanantaista 22.4. alkaen Liikku Kankaan jäsenten treenit onnistuvat Kolmikulman Liikussa. Uudessa Seppälän tilassa tehdään parhaillaan remonttia, joka kestää arviolta toukokuun loppuun.

Kuinka muutto vaikuttaa treeneihin?

Muutto järjestetään siten, että treeneihin ei tule taukoa. Sillä aikaa kun Seppälän Liikun remonttia viimeistellään ja laitteita siirretään Kankaalta uusiin tiloihin, treenit onnistuvat Kolmikulman Liikussa. Muutto ei vaadi Kankaan jäseniltä toimenpiteitä, vaan hoidamme jäsenyyksien siirron Kolmikulmaan maanantaista 22.4. alkaen ja siitä edelleen Seppälään, kun remontti saadaan valmiiksi.

Jos haluat, että jäsenyytesi siirretään uuden salin sijaan pysyvästi Liikku Kolmikulmaan Liikku Kankaan sulkeuduttua, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen info@liikku.fi. Ilmoita viestissä nimesi ja jäsennumerosi.

Jäsenyyden irtisanominen

Jäsenyyksissä noudatetaan normaaleja sopimusehtoja. Toistaiseksi voimassaolevaan kuukausijäsenyyteen on voimassa normaali, yhden jäsenkuukauden irtisanomisaika. Vuosijäsenyys jatkuu sopimuksen loppuun saakka valintasi mukaan joko Kolmikulman tai Seppälän Liikussa.

Normaalit sopimusehdot pätevät myös jäsenyyden tauottamiseen. Muuton ajaksi jäsenyyttä ei siis voi tauottaa.

Ladatut liikuntaedut

Ladattuja liikuntaetuja ei voida liikuntaetukäytäntöjen mukaisesti palauttaa Smartum-, Epassi- tai muulle liikuntaetutilillesi. Ladattu liikuntaetu käytetään kuitenkin normaaliin tapaan automaattisesti jäsenmaksuihisi toimipisteestä riippumatta.

Lahjakorttisaldot

Lahjakorttisaldot säilyvät OmaLiikku-tililläsi ja käytetään normaalisti jäsenmaksuihisi toimipisteestä riippumatta.

Tiedotamme aikatauluista ja muutoksista ajantasaisesti ja huolehdimme siitä, että treenisi jatkuvat sujuvasti. Epäselvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Liikun asiakaspalveluun info@liikku.fi.

*Uutista päivitetty 3.4.2024. Tiedot muuton päivämääristä ja remontin arvioidusta kestosta lisätty.