Provträna kostnadsfritt

Provträna kostnadsfritt (måndagar till onsdagar mellan klockan 16-19)

Om oss

Välkommen till Kuntokeskus Liikku, ett nätverk bestående av fler än 50 fitnessklubbar runt om i Finland. Vårt mål är göra träningen rolig, givande och enkel för alla våra medlemmar. När allt kommer omkring är den bästa träningen alltid den som blir gjord.

Träna på ett sätt som passar dig: alla Liikku-gym håller öppet mellan klockan 05-23, under årets alla dagar. Våra medlemmar har tillgång till högklassiga träningsredskap, rymliga utrymmen med god ventilation och flera olika medlemskapsalternativ.

Välj ett medlemskap utan bindningstid för 34,90€ per månad, eller spara pengar genom att välja ett årligt medlemskap och betala istället en engångsavgift på 348€ (båda medlemskapsalternativen medför en anslutningsavgift på 29,90€).

Vill du ha ännu fler valmöjligheter? Få tillgång till alla Liikku-gym för ytterligare 5€ per månad (för månatliga medlemskap) eller för ytterligare 50€ för årliga medlemskap.

Provträna innan du bestämmer dig! Ta reda på om Liikku är något för dig genom ett kostnadsfritt provträningspass (möjligt måndagar till onsdagar mellan klockan 16-19).

Hur man blir medlem

Det är enkelt att bli medlem online på adressen www.liikku.fi (observera att huvudsidan endast är på finska). 

Allt du behöver är ett finländskt personnummer och ett finländskt bankkonto.

  1. Välj ditt hemmagym och typ av medlemskap.
  2. Fyll i dina personuppgifter
  3. Använd din nätbankstjänst för att betala anslutningsavgiften, samt den första månadsavgiften (eller årsavgiften om du betalar för ett helt år). Andra betalningsmetoder kan också användas, så som kreditkort, Mobile Pay, Smartum och ePassi.

Provträna kostnadsfritt

mån–ons kl. 16–19

Läs mer