Kuntokeskus Liikku Oy

Lisäämme suomalaisten elämänlaatua ja -iloa yksi treeni kerrallaan. Liikussa akut latautuvat elämää varten.

Paras treeni on tehty treeni

Liikussa oivallutamme löytämään joka treenistä tyytyväisen mielen. Haluamme, että jokainen treeni tuo iloa, energiaa ja voimaa elämästä nauttimiseen.

Arvomme

Reiluus

Tekemisemme perustuu reiluuteen, mutkattomuuteen ja positiiviseen suorapuheisuuteen. Sovituista asioista pidetään kiinni ja ihmisiä kohdellaan kunnioittavasti.

Elämänilo

Ilo on kaiken tekemisen juuri ja yksi tärkeimmistä meitä ajavista voimista. Työn ja harrastusten, sekä niihin liittyvien ihmisten, kuuluu lisätä iloa elämään, ja siihen me osaltamme pyrimme. Liikussa ei koskaan ole liian kiire naurulle, kehulle tai onnistumisen huomioinnille. Se, että iloitsee, ei tarkoita etteikö tekisi tosissaan.

Rohkeus

Otamme haasteet vastaan innokkaina ja kiinnostuneina, ja olemme valmiita näkemään vaivaa onnistumisten eteen. Meillä on rohkeutta sanoa kyllä, mutta ennen kaikkea rohkeutta sanoa ei. Teemme asiat järkevästi ja omalla tyylillämme, ja uskomme, että kun pieniä, hyviä asioita tekee säännöllisesti, suuria asioita tapahtuu.

Kannustaminen

Kannustaminen on meillä dna:ssa ja koskee työkavereita, kumppaneita, asiakkaita ja koko yhteisöä. Me huomaamme onnistumiset ja myös kannustamme ja autamme onnistumaan. Kannustaminen on huomioimista, kanssakulkemista, ohjaamista, korjaamista, kehumista ja raikuvien aplodien antamista, silloin, kun siihen on aihetta.

Manifestimme

Paljon on juoksumaton telaa rullannut siitä, kun ensimmäinen Liikku avattiin vuonna 2010. Itse asiassa miljoonia kilometrejä. Se tekee yhteensä kymmeniä ja taas kymmeniä kertoja maailman ympäri. Tänään meitä ajaa eteenpäin sama innostus kuin ensimmäistä Liikkua rakentaessa. Edelleen uskomme samoihin asioihin, ja meitä ohjaavat kaikessa arvomme: reiluus, rohkeus, elämänilo ja kannustaminen.

Me uskomme reiluuteen ja kunnioitukseen – siihen, että annetaan se, mitä luvataan. Jokainen treenaaja ansaitsee parhaan mahdollisen Liikun. Emme aseta tavoitteita tai tee treenejä puolestasi. Sen sijaan me teemme omalta osaltamme asiat niin hyvin, että sinä voit unohtaa kaiken epävarmuuden ja keskittyä saavuttamaan tavoitteesi.

Me uskomme innostavaan työhön ja fiksuihin valintoihin – siihen, että asetetaan yhteinen tavoite ja mennään sitä kohti. Nostetaan takamus tuolista, lähdetään ja tehdään. Opitaan, nautitaan, kannustetaan ja iloitaan yhdessä onnistumisista. Kompurointi ei haittaa, kun suunta on selvillä.

Me uskomme erinomaisuuteen ja mutkattomuuteen – siihen, että voimme ylpeänä sanoa ”me teimme tämän”. Ei riitä, että me itse olemme työhömme tyytyväisiä, sillä todellinen arvio tulee sinulta. Siksi me hiomme kokonaisuutta jatkuvasti paremmaksi. Haluamme, että Liikku on paras valinta.

Me uskomme rohkeuteen ja raikkauteen – rohkeuteen ottaa riskejä, haastaa käytäntöjä ja tehdä asioita niin kuin koemme oikeaksi. Usein se tarkoittaa myös rohkeutta sanoa ei asioille, joita emme koe meille sopiviksi. Pidämme kiinni arvoistamme ja kuljemme niiden mukaisesti. Oikeita asioita tekemällä, itseemme uskomalla ja hyviä tekoja toistamalla unelmat toteutuvat vääjäämättä.

Me uskomme, että paras treeni on tehty treeni. Meille se tarkoittaa sitä, että kaikki treenit ovat yhtä arvokkaita. Ei ole väliä, mikä on tavoitteesi, lähtökohtasi tai kuntotasosi – kunhan tulet ja teet. Kun sinä voit hyvin, sinulla on voimaa nauttia elämästä, ottaa vastuuta ja jakaa hyvää
eteenpäin. Me uskomme sinuun ja itseemme. Tule ja tutustu ja liity meidän joukkoomme. Me olemme sinua ja entistäkin innostavampaa maailmaa varten.

yli 50

toimipistettä ympäri Suomen

n. 60 000

jäsentä

98 %

asiakastyytyväisyys