Kuntokeskus, jossa ihmisillä on väliä.

UutisetYleinen

Liikku on kuntokeskus, jossa ihmisillä on väliä. Sujuvan ja miellyttävän treenin varmistamiseksi jokaiselle Liikulle on määritetty maksimijäsenmäärä, jonka jälkeen uusia jäsenyyksiä kyseiseen keskukseen ei enää myydä.

Sujuva treeni on ollut Liikussa aina tärkeää. Sen mahdollistavat avarat tilat, joissa liikkujalla on hyvin tilaa treenata omassa rauhassaan. Lisäksi jokaiselle keskukselle on määritetty oma maksimijäsenmääränsä, jonka jälkeen uusia jäsenyyksiä ei enää myydä, kunnes jäsenyyspaikkoja on vapautunut. Nyt tuo maksimijäsenmäärä on täyttynyt ja jäsenyysmyynti toistaiseksi suljettu seuraavissa Liikuissa:

Nämä Liikut ovat edelleen normaalisti avoinna ja palvelevat nykyisiä jäseniä tavalliseen tapaan joka päivä klo 5-23.

Pääkaupunkiseudulla uusia liikkulaisia palvelee Vantaalla Tammiston ja Porttipuiston Liikut, sekä Espoossa Otaniemen ja Espoonlahden Liikut. Tammikuussa 2024 avataan myös uusi Liikku Helsinki Viikki, jonne voit ostaa ennakkojäsenyyden jo nyt. Tampereella uusia jäsenyyksiä saa edelleen ostettua Hermian ja Rantaperkiön Liikkuihin. Lähialueilla palvelevat myös Ylöjärven ja Kangasalan Liikut.

Voit tilata itsellesi ilmoituksen, kun jäsenyysmyynti maksimijäsenmäärän saavuttaneisiin keskuksiin on jälleen avattu, keskuksen omilta sivuilta.