Liikku Mikkola muuttaa uusiin tiloihin

UutisetLukuaika: 2 minuuttia

Hintaedut

Muutto ei vaikuta niihin hintaetuihin, jotka sinulla mahdollisesti ovat käytössäsi. Aiemmin tehdyt työnantajaedut ja aiemmin liittyneen edut (29€/kk) säilyvät voimassa niin pitkään kuin jäsenyytesi on yhtäjaksoisesti voimassa.

Jäsenyyden vaihto toiseen toimipisteeseen Mikkolan sulkeuduttua

  • 30.7. saakka normaali Liikku Mikkolan jäsenyys
  • 31.7. alkaen käyttöoikeus Liikku Eteläväylälle (Mikkola suljettu)
  • Uuden salin avauduttua olet automaattisesti Kuninkaanlahdenkadun Liikun jäsen ja käyttöoikeus Liikku Eteläväylälle päättyy.

Jos haluat, että jäsenyytesi siirretään uuden salin sijaan pysyvästi Liikku Eteläväylälle Liikku Mikkolan sulkeuduttua, ilmoita siitä elokuun aikana sähköpostitse osoitteeseen info@liikku.fi Ilmoita viestissäsi nimesi ja asiakasnumerosi. Jos ilmoitat tietoja perheenjäsenesi puolesta, ilmoita jokaisen muutoksen kohdalla jäsenen nimi ja kyseisen jäsenyyden asiakasnumero.

Laitamme näistä tietoa heinäkuussa, ja uudelleen elokuussa.

Jäsenyyden irtisanominen

Kuukausijäsenyys

  • Toistaiseksi voimassa olevassa kuukausijäsenyydessä on käytössä normaali, yhden kuukauden irtisanomisaika.

Vuosijäsenyys

  • Ensisijaisesti vuosijäsenyys jatkuu sopimuksen loppuun saakka valintasi mukaan joko Eteläväylän tai Kuninkaanlahdenkadun Liikussa.

Ladatut liikuntaedut

Ladattuja liikuntaetuja ei voida liikuntaetukäytäntöjen mukaisesti palauttaa Smartum-, ePassi- tai muulle liikuntaetutilillesi. Ladattu liikuntaetu käytetään kuitenkin normaaliin tapaan automaattisesti jäsenmaksuihisi toimipisteestä riippumatta.

Lahjakorttisaldot

Lahjakorttisaldot säilyvät OmaLiikku-tililläsi ja käytetään normaalisti jäsenmaksuihisi toimipisteestä riippumatta.

Tiedotamme aikatauluista ja muutoksista ajantasaisesti ja huolehdimme siitä, että treenisi jatkuvat sujuvasti. Epäselvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Liikun asiakaspalveluun info@liikku.fi