Liity jäseneksi

Tervetuloa Liikkuun! Tee jäsenyys helposti netissä, nouda jäsenkorttisi automaatista ja aloita treenit vaikka heti!

Näin mutkattomasti liityt Liikkuun:

Liity jäseneksi netissä milloin vain

Nouda jäsenkorttisi Liikun jäsenkortti­automaatista

Aloita treenit vaikka heti!

Tietoa liittymisestä

Liikussa ei ole erillisiä alennusryhmiä ja alennuksia erityisryhmille (esim. opiskelija-alennus, eläkeläisalennus, perhealennus saman perheen useammalle jäsenelle tai varusmiesalennusta), vaan jäsenyys on reilusti samanhintainen kaikille.

Jäsenmaksut

 • Kuukausijäsenyys (toistaiseksi voimassaoleva, 1 kk irtisanomisaika) 34,90 € / kk
 • Määräaikainen vuosijäsenyys 12 kk 348 € / vuosi
 • Kaikki Liikut -kuukausijäsenyys 39,90 € /kk
 • Kaikki Liikut -vuosijäsenyys 398 €

Liittymismaksut

 • Kertaluontoinen liittymismaksu (uusi jäsen) 29,90 €
 • Uudelleenliittymismaksu (palaava jäsen) 9,90 €

Esimerkki: liityt kuukausijäseneksi. Liittymisen yhteydessä maksetaan kertaluonteinen liittymismaksu 29,90 €. Tämän lisäksi maksat liittymisen yhteydessä ensimmäisen kuukauden jäsenmaksun 34,90 €. Yhteensä liittyessäsi maksat 64,80 € (liittymismaksu 29,90 € + ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu 34,90 €). Jatkossa maksat joka kuukausi kuukausijäsenyyden hinnan 34,90 €.

Muut maksut

 • Uusi kortti kadonneen tilalle 9,90 €

Liikun jäsenhinnat muuttuivat 1.1.2023. Muutos koskee vain 1.1.2023 jälkeen tehtyjä ja aktivoituja jäsenyyksiä. Ennen 1.1.2023 liittyneiden jäsenten hinnat säilyvät ennallaan niin pitkään, kuin jäsenyys on yhtäjaksoisesti voimassa.

Eipä huolta. Voit noutaa jäsenkorttisi Liikun keskusvastaavalta tutustumisaikaan ma-ke klo 16-19

Löydät PIN-koodisi OmaLiikusta sekä liittymisen yhteydessä saamastasi sähköpostista. Kannattaa tarkistaa myös roskapostikansio – joskus viestit ohjautuvat sinne.

Huomaathan, että koodisi on voimassa 72 tuntia liittymisestä. Tämän jälkeen voit noutaa jäsenkorttisi Liikun keskusvastaavalta ma-ke klo 16-19.

Jos olet aktivoinut vanhan jäsenyytesi OmaLiikussa, ja sinulla on vanha jäsenkortti tallessa, alkaa korttisi toimia automaattisesti. Et siis tarvitse uutta korttia.

Voit noutaa jäsenkorttisi Liikun jäsenkorttiautomaatista Liikun aukioloaikoina ma-su klo 5-23.

 1. Saat liittymisen yhteydessä PIN-koodin, jolla voit noutaa korttisi. Koodi on voimassa 72 tuntia.
 2. Näppäile koodi ulko-oven lukijaan ja pääset ovesta sisälle.
 3. Syötä koodi Liikun vihreään jäsenkorttiautomaattiin ja paina OK.
 4. Automaatti tulostaa korttisi. Kortti toimii muutaman minuutin sisällä.

Jos et ehdi noutaa jäsenkorttiasi 72 tunnin sisällä, voit hakea sen Liikun keskusvastaavalta tutustumisaikana ma-ke klo 16-19

Saat jäsenkorttisi Liikun vihreästä jäsenkorttiautomaatista. Jäsenkorttisi toimii heti ulko-oveen, porttiin ja pukukaappiin.

Jos jäsenyytesi on päättynyt maksamattomien laskujen vuoksi, ei jäsenyyden aktivoiminen OmaLiikussa ole mahdollista ennen kuin jäsenmaksuvelka on kuitattu.

Maksa laskut normaalisti verkkomaksuna. Kun erääntyneet laskut on maksettu, ota yhteyttä info@liikku.fi rajoituksen poistamiseksi.

Voit palata jäseneksi helposti OmaLiikussa. Liittymismaksusi on vain 9,90 euroa normaalin 29,90 euron sijaan. 

Käyttäjätunnuksenasi toimii se sähköpostiosoite, jolla olet tehnyt aiemmin jäsenyyden. Salasanan saat tilattua kirjautumissivun linkistä. 

Vanha jäsenkorttisi toimii heti, kun jäsenyys on aktivoitu. Jos vanha jäsenkorttisi ei ole tallessa, voit tilata itsellesi uuden kortin uudelleenliittymisen yhteydessä. Uuden kortin hinta on 9,90 €, ja maksu lisätään seuraavalle laskullesi.

Onko käytössäsi liikuntaetusaldoa?

Voit maksaa verkkokaupassa myös ePassi- tai Smartum-saldolla, jos saldo riittää koko summan maksuun.

Huomaathan, että OmaLiikku-tilille jo ladattua liikuntasaldoa ei voida käyttää jäsenyyden aktivoimiseen. Saldo on käytettävissäsi, kun olet maksanut liittymisen ja ensimmäisen kuukauden jäsenmaksun verkkokaupassa.

Jäsenyyden voi ostaa 13-vuotiaalle ja sitä vanhemmalle henkilölle.

Alle 18-vuotiailta vaaditaan aina huoltajan suostumus, sillä alaikäisen jäsenyys on aina ensisijaisesti huoltajan vastuulla. Huoltaja on myös ensisijaisesti vastuussa kaikista jäsenyyteen liittyvistä maksuista.

Näin ostat jäsenyyden alaikäiselle:

 • Tee jäsenyys verkkokaupassa alaikäisen jäsenen tiedoilla. Täytä maksajan / huoltajan tiedot verkkokaupan laskutustietoihin.
 • Jatkossa kuukausimaksut hoituvat kätevästi e-laskulla. Tee tätä varten e-laskusopimus verkkopankissa alaikäisen jäsenen asiakastunnuksella. Saat e-maksun ohjeet sähköpostitse liittyessä ilmoitettuun osoitteeseen.

Tutustumisaikamme ovat ma–ke klo 16–19. Tuolloin henkilökuntaa on varmasti paikalla avaamassa sinulle oven ja lainaamassa pukukaapin avaimen. Tutustumisajat ovat tarjolla viikoittain, joten toivottavasti kalenteristasi löytyy jossain vaiheessa sopiva hetki tulla tutustumaan keskukseemme.

Liikun jäseneksi voit liittyä helposti verkkosivuillamme.

Liittyessä maksetaan kertaluontoinen liittymismaksu sekä ensimmäisen kuukauden jäsenyysmaksu tai vuosimaksu.

Maksuvälineinä käyvät verkkomaksu, luottokortti ja MobilePay sekä Smartum Saldo ja ePassi (edellyttää, että saldoa on riittävästi koko maksun maksamiseen).

Lue lisää liikuntaedulla maksamisesta.

Jatkossa kuukausimaksut hoituvat kätevästi e-laskulla. Tee tätä varten e-laskusopimus verkkopankissasi. Saat e-laskun ohjeet sähköpostitse.

Jäsenyytesi alkaa heti, ja voit aloittaa treenit vaikka saman tien. Muistathan noutaa jäsenkorttisi 72 tunnin sisällä liittymisestäsi Liikun jäsenkorttiautomaatista.