Liikun salietiketti

Salietikettiä ja yhteisiä käytäntöjä noudattamalla treenaaminen on paitsi kaikille sujuvaa, niin myös reilua ja kannustavaa, treenikerta toisensa jälkeen. Huomioi alla olevat seikat aina Liikussa ollessasi.

Liikussa treenaaminen edellyttää aina jäsenyyttä. Käytä jäsenkorttisi portin lukijassa joka kerta, porttia ei saa alittaa. Jäsenkortti on oma aarteesi eikä sitä tule antaa tai lainata toiselle. Kortilla ei saa päästää muita henkilöitä sisään – tätä varten on tutustumisajat ma-ke klo 16-19. Turvallisuussyistä lapsia, joilla ei ole Liikun jäsenyyttä, ei voi tuoda salille mukaan esimerkiksi vanhemman treenien ajaksi.

Huomioi muut kuvatessasi. Treenejäsi kuvatessa huomioi kanssatreenaajat ja vältä heidän joutumistaan linssisi eteen. Muista aina kysyä lupa julkaisuun, jos treenikaveri näkyy kamerassasi.

Pidetään yhdessä huolta miellyttävästä treeniympäristöstä. Laske painot aina rauhassa alas ja palauta ne myös paikoilleen. Vapauta laite muille taukojesi ajaksi ja anna tilaa myös muille treenaajille. Pyyhi hiet laitteesta treenin jälkeen.

Liikussa sanomme ei magnesiumille. Magnesiumin käyttö missään muodossa ei ole sallittu. Se kun tuppaa pölisemään, leviämään ja pinttymään aika tehokkaasti ympäri salin.

Liikkulaisen pukukoodi. Paita, housut ja sukat/kengät kuuluvat jokaisen liikkulaisen treenivarustukseen. Avojaloin ja ilman paitaa treenaaminen ei ole Liikussa sallittua.

Anna kaverille treenirauha. Pidä riittävä etäisyys kanssatreenaajiin ja vältä ylimääräistä melua. Salitreeni on monelle myös rentoutumista ja rauhoittumista.