Maksaminen fyysisillä (paperisilla) liikuntaseteleillä

Huomioithan, että ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu sekä liittymismaksu tulee aina maksaa verkkokauppamme kautta – tällöin liikuntasetelit eivät ole käytössä.

Liikussa maksuvälineenä käyvät Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Virikesetelit ja Tyky-setelit.

Sähköisellä (käytössäsi on sovellus) Smartum- , ePassi- ja Edenred-saldolla maksamisesta löydät tietoa näiltä sivuilta: Smartum-saldolla maksaminen, ePassi-saldolla maksaminen ja Edenred-saldolla maksaminen.

Kuukausijäsenyys – toimita paperiset liikuntasetelit Liikkuun 4 viikkoa ennen laskun eräpäivää:

  • Liity jäseneksi verkkokaupassamme ja maksa liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu verkkomaksuna. Emme voi kohdistaa seteleitä jäsenyyteesi tätä ennen.
  • Toimita liikuntasetelit Liikun palautelaatikkoon aukioloaikoina klo 5-23 tai vastuuvalmentajalle tutustumisaikoina ma-ke klo 16-19. Jokaisessa setelissä tulee olla nimesi ja asiakasnumerosi selkeällä käsialalla.
  • Jo tulleita laskuja ei voi maksaa liikuntaseteleillä. Toimita setelit 4 viikkoa ennen seuraavan laskun eräpäivää, jotta ne ehtivät käsittelyyn ajoissa. Mikäli setelit toimitetaan myöhemmin, ne käytetään automaattisesti seuraavan kuukausimaksun kuittaamiseen.
  • Voit toimittaa seteleitä kerralla niin paljon kuin haluat, ja niitä käytetään automaattisesti kuukausimaksuihisi niin kauan kuin seteleiden arvoa riittää. Toimitettuja seteleitä ei palauteta tai vaihdeta rahaksi. Seteleillä lunastetun saldon jäljellä olevan määrän voit tarkistaa OmaLiikku -palvelusta.

Vuosijäsenyys – liity ensin kuukausijäseneksi

  • Liity ensin kuukausijäseneksi verkkokaupassamme ja maksa liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu verkkomaksuna. Emme voi kohdistaa seteleitä jäsenyyteesi tätä ennen.
  • Liikuntasetelit voit jättää Liikun sisältä löytyvään lukolliseen palautelaatikkoon tai valmentajalle tutustumisaikaan ma–ke 16–19. Jokaisessa setelissä tulee olla nimesi ja asiakasnumerosi selkeällä käsialalla.
  • Ilmoita meille asiakaspalvelulomakkeella, että vaihdat kk-jäsenyyden vuosijäsenyyteen. Käytämme toimittamasi setelit vuosijäsenyyteen ja saat mahdollisesta puuttuvasta summasta laskun. Näin sinulla on treenikuukausia 1 + 12.
  • Huomaathan, että Liikkuun tuotuja seteleitä ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
  • Tarkemmat tiedot maksamiseen liittyen voit lukea maksuvälineen omilta sivuilta.