Smartum ja muut erikoismaksuvälineet – näinkin voit maksaa jäsenyytesi

Treeni
3.9.2019
Jaa

Tiesitkö, että voit maksaa Liikun jäsenyyden myös erikoismaksuvälineillä? Jäsenyyttäsi voit maksaa niin sähköisillä Smartum-, ePassi/Sporttipassi-, Edenred-, Eazybreak- ja Tyky Online -saldoilla kuin fyysisillä Smartum- Virike- ja Tyky-seteleillä. Miten erikoismaksuvälineillä maksaminen toimii?

Liity jäseneksi Liikun verkkokaupassa

Ennen kuin käytät liikuntaseteleitäsi tai -saldoa, liity Liikun jäseneksi osoitteessa liikku.fi. Näin voimme kohdistaa myöhemmin siirtämäsi saldon suoraan jäsenyyteesi ja tiedämme, kenelle saldo kuuluu. Liittyminen ja ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu maksetaan siis aina verkkokaupassa. Kun käytät erikoismaksuvälineitä, valitse liittyessäsi kuukausijäsenyys myös silloin kun tiedät liittyväsi vuosijäseneksi.

Smartumilla ja ePassilla voit maksaa suoraan verkkokaupassa

Jos käytössäsi on Smartum- tai ePassi-saldo, voit maksaa kuukausijäsenyyden suoraan verkkokaupassa silloin, kun saldo riittää kattamaan liittymismaksun ja ensimmäisen kuukauden jäsenyyden. Voit ostaa myös vuosijäsenyyden suoraan verkkokaupasta jos sinulla on tarpeeksi Smartum- tai ePassi-saldoa kattamaan koko liittymisen ja vuosijäsenyyden hinnan. Valitse tuolloin jäsenmuodoksi vuosijäsenyys.

Siirrä saldoa / tuo liikuntaseteleitä Liikkuun 4 viikkoa ennen eräpäivää

Olet Liikun jäsen, hienoa! Voit nyt siirtää saldoa suoraan jäsenyyteesi tai toimittaa liikuntaseteleitä omaan Liikkuusi. Kun käytössäsi on sähköinen etusaldo, voit siirtää saldoa suoraan eduntarjoajan sivuilta. Jos oman paikkakuntasi Liikkua ei löydy listasta, ei huolta: saldo kohdentuu tilillesi riippumatta paikkakunnasta. Saldo hyvittää kuukausilaskuasi niin kauan, kuin sitä riittää. 

Fyysiset liikuntasetelit voit toimittaa suoraan Liikun vastuuvalmentajalle ma-ke klo 16-19 tai muina aikoina Liikun palautelaatikkoon. Merkkaa jokaiseen seteliin oma nimesi ja jäsennumerosi selkeällä käsialalla, jotta tiedämme kenelle liikuntasetelit kuuluvat. Toimita sekä sähköinen saldo että fyysiset setelit neljä viikkoa ennen seuraavan laskusi eräpäivää. Näin ehdimme kohdistaa edun jäsenyyteesi ennen seuraavaa laskuasi.

Vuosijäsenyys on helppo valinta

Vuosijäsenyys on helppo valinta: maksat kerralla koko vuoden jäsenyyden, eikä sitten olekaan tarvetta miettiä koko asiaa pitkään aikaan! Kun käytät erikoismaksuvälineitä liittymiseen, valitse verkkokaupasta kuukausijäsenyys. Siirrä sitten sähköinen saldo tai toimita fyysiset liikuntasetelit Liikkuun 5 vuorokauden sisällä liittymisestäsi. Ilmoita tämän jälkeen osoitteeseen info@liikku.fi halustasi vaihtaa vuosijäsenyyteen, niin muokkaamme jäsenyyttäsi. Mikäli saldo ei riitä koko vuosijäsenyyden kattamiseen, lähetämme sinulle laskun erotuksesta.

Esimerkki:

Liityt jäseneksi Liikun verkkokaupassa ja maksat ensimmäisen kuukauden jäsenmaksun 29 € + 29 € = 58 €. Sinulla on 150 € etusaldoa, jonka siirrät Liikkuun. Olet nyt maksanut 208 € jäsenyydestäsi ja lähetämme sinulle 329 € - 208 € = 121 € suuruisen laskun. Muista tehdä e-laskusopimus heti liittymisen jälkeen!

Smartum- tai ePassi -saldolla vuosijäsenyyden ostaminen onnistuu suoraan verkkokaupasta, kun sinulla on saldoa kattamaan sekä liittyminen että koko vuosijäsenyys.

Jos sinulla on olemassa oleva vuosijäsenyys ja haluat käyttää erikoismaksuvälineitä sen uusimiseen, on syytä muistaa siirtää saldoa hyvissä ajoin myös ennen seuraavan vuosilaskun eräpäivää. Näin ehdimme kohdistaa saldon jäsenyyteesi ja huomioida sen laskutuksessa. Lataa siis saldoa tai tuo fyysiset liikuntasetelit Liikkuun viimeistään kuukautta ennen vuosijäsenyyden päättymistä! 

Jäikö jokin asia erikoismaksuvälineistä mietityttämään?

Jos erikoismaksuvälineiden käyttö vielä mietityttää, lisää vastauksia maksuvälinekohtaisiin kysymyksiin löydät Usein kysytyt kysymykset -sivulta.