Porin parhaat kuntosalit

Liikku Pori Mikkola & Liikku Pori Eteläväylä

Avoinna jäsenille joka päivä klo 5-23

Koronavirus puhuttaa. Kootut tiedotteemme sekä ajantasaiset tiedot mahdollisista poikkeuksista kuntokeskuksissamme löydät täältä.

Kuntokeskus Liikku on elämäniloinen ja reilu kuntosali, josta ei tilaa ja happea puutu.  Tutustu tarkemmin Porin alueen Liikkuihin, Liikku Eteläväylään ja Liikku Mikkolaan.

Nähdään Liikussa!

Ps. Tiesitkö, että lisäämällä viisi euroa kuukausimaksuusi saat kaikki Suomen Liikut, mukaanlukien Liikku Eteläväylän ja Liikku Mikkolan, käyttöösi? Jäsenyyden laajentaminen onnistuu helposti sähköpostilla info(at)liikku.fi.

Kuntokeskus Liikku Pori Eteläväylä

Kuntokeskus Liikku Pori Eteläväylä on nyt avattu osoitteeseen Eteläväylä 4! Tutustu Liikku Eteläväylään salin sivuilla!

Kuntokeskus Liikku Pori Mikkola

Hengitä. Vedä kunnolla happea sisään. Nosta, työnnä, vedä, venytä, treenaa. Kuntokeskus Liikku Porissa ei taatusti happi lopu kesken. Raikas, tilava ja valoisa kuntosali kauppakeskus ICCOssa on suunniteltu sujuvaan ja tehokkaaseen treeniin. Meillä laatuvaatimukset ovat tilojen ja laitteiden osalta korkealla, mutta kynnys treenaamiseen matala. Jäsenyys on reilu ja hinta-laatusuhde lyömätön. Tulepa testaamaan!

 

Kaikki Suomen Liikut käytössäsi

 

Tiesitkö, että lisäämällä 5 euroa kuukausimaksuusi tai 50 euroa vuosimaksuusi, saat kaikki Suomen Liikut käyttöösi? Voit laajentaa jäsenyytesi helposti lähettämällä viestiä osoitteeseen info@liikku.fi.