Keskeisellä 
paikalla

Liikku Pori avataan 7.4. keskeiselle paikalle Kauppakeskus ICCOn, osoitteeseen Itäkeskuksenkaari 8. Kuntokeskukselle tulee oma sisäänkäynti kauppakeskuksen ulkopuolelle Café Forumin sisäänkäynnin viereen. Parkkitilaa löytyy runsaasti, käytössä on kauppakeskuksen 600 yhteispaikkaa. Tilavaan 1200 neliön kuntokeskukseen pääsee treenaamaan joka päivä klo 5–23. Kuntokeskuksen laitevalikoima on monipuolinen ja laadukas (mm. Precor, Eleiko). 
 

Hyödynnä ennakkoliittyjän etu – jopa 99 euroa!
 

Liittyessäsi Liikku Porin jäseneksi ennen avajaispäivää saat 60 € arvoisen etukoodin, jonka voit antaa eteenpäin vaikkapa ystävällesi. Etukoodi käy Liikku Porin liittymis-, kk- ja vuosijäsenyyden maksamiseen ja se toimitetaan 2 viikon sisällä avajaisten jälkeen.

Lisäksi saat liittymismaksun hintaan 9 € (norm. 29 €) ja harjoittelun starttipaketin hintaan 10 € (norm. 29 €). Starttipaketti sisältää ensimmäisen yksijakoisen treeniohjelmasi ja yhden tapaamisen personal trainerin kanssa.

Hyödynnä etusi ja liity liity jäseneksi nyt!

 

Laitelista

Precor Juoksumatto 5 kpl
Precor Crosstrainer 5 kpl
Precor Kuntopyörä 4 kpl
Precor Istumakuntopyörä 2 kpl
Porraskone Matrix
Consept 2 Soutulaite 2 kpl

Precor Vaaka jalkaprässi
Precor Polven ojennuslaite
Precor Polven koukistuslaite istuen
Precor Pakarakone
Precor Reiden lähennyslaite
Precor Reiden loitonnuslaite
Precor Pystypunnerruslaite
Precor Vaakapunnerruslaite
Precor Yläviistopunnerruslaite
Precor Pec deck/takaolkapäälaite
Precor Selkälaite painopakallinen
Precor Vatsalaite painopakallinen
Precor Vatsa/selkälaite painopakallinen
Precor Vartalonkiertolaite
Precor Ylätalja 2 kpl
Precor Alatalja 2 kpl
Precor Ristikkäistalja 2 kpl
Precor Smith 2 kpl
Precor Scott-penkki
Precor Jalkaprässi
Precor Kisko-hack
Precor Hack-laite
Precor Alasvetolaite
Precor Pohjelaite
Precor Vaakasoutulaite
Precor Kevennetty leuanveto/Dippi
Precor Roomalainen penkki
Precor Vartalonojennuspenkki
Precor Penkkipunnerruspenkki 2 kpl
Precor Yläviistopunneruspenkki
Precor Vatsalaite
Precor Kyykkyteline
Eleiko Räkki
Precor Säädettävä penkki 4 kpl
Precor Tasainen penkki 2 kpl
Precor Selkänojallinen penkki, ei säädettävä 1 kpl 

Käsipainot 1–40 kg
Kiintotangot 10–28 kg
Eleiko Kahvakuulat 8–32 kg
Eleiko Tangot 20 kg 8 kpl
Trapbar

Steppilauta 5 kpl
Plyobox, 3 eri korkeutta
Jumppapallo 5 kpl
Kiertonivel tangolle
Bosu 3 kpl
Voimarulla 2 kpl
Vastuskuminauhoja
Foamroller 2 kpl
Hyppynaru 2 kpl

Salialueet

Alkulämmittelyn voi suorittaa joko aerobisilla laitteilla, kuten juoksumatolla, kuntopyörällä tai cross-trainerilla, tai sen voi tehdä esimerkiksi kehonpainoliikkeillä ja dynaamisella venyttelyllä. Sopiva aika alkulämmittelylle on noin 10–15 minuuttia.

Lämmittely valmistelee kehoa tulevaan treeniin, jolloin itse treeni menee paremmin perille. Huolellinen alkulämmittely suojaa myös loukkaantumisilta.

Monipuolisilla laitteilla on hyvä lähteä alkuun harjoittelussa. Laitteissa liikeradat ovat ohjattuja ja siten helppoja ja turvallisia suorittaa. Alkuun riittää 4–6 liikettä. Laitteet ovat hyvä apu myös edistyneemmän treenissä, sillä niillä voi tehdä niin sanottuja eristäviä liikkeitä, jolloin vaikutus kohdistuu tarkasti tietylle lihasryhmälle.

Kokenut treenaaja tekee ensin vapaapainoliikkeet ja valitsee sen jälkeen sopivat laitteet lihasten täsmällisempään väsyttämiseen. Liikun laitevalikoima on laaja ja laitteet ovat laadultaan huippuluokkaa. Laitteiden huoltoon ja toimivuuteen kiinnitetään erityistä huomiota.

 

   

Harjoittelussa kannattaa suosia myös vapailla painoilla treenaamista. Käsipainot, levytangot ja kahvakuulat sekä kehonpainolla tehtävät harjoitteet haastavat tukilihaksia ja kehittävät kehonhallintaa ja koordinaatiota.

Vapailla painoilla on mahdollista tehdä niin sanottuja moninivelliikkeitä, jotka rasittavat kehoa tehokkaasti ja monipuolisesti. Jokaisesta Liikusta löytyy laaja vapaapainoalue, joka on varusteltu mm. Eleikon tangoilla ja levypainoilla.

Kehonhuolto on keskeinen osa harjoittelua. Kevyet venyttelyt ennen ja jälkeen treenin sekä vaikkapa putkirullaus varmistavat, että keho on valmis sekä treeniin että palautumiseen. Kehonhuoltoalueella on jumppakeppejä ja –palloja, venyttelymatot, kuminauhoja sekä putkirullia. Aluetta voit käyttää myös kehonpainoharjoitteluun.

Ajankohtaista

Kuntokeskus LIIKKU

Itäkeskuksenkaari 8
28500 Pori

info@liikku.fi

Avoinna joka päivä 5–23