Tampereen parhaat kuntosalit

Liikku Rantaperkiö & Liikku Turtola 

Avoinna jäsenille joka päivä klo 5-23

Koronavirus puhuttaa. Kootut tiedotteemme sekä ajantasaiset tiedot mahdollisista poikkeuksista kuntokeskuksissamme löydät täältä.

Kuntokeskus Liikku on elämäniloinen ja reilu kuntosali, josta ei tilaa ja happea puutu.  Tutustu tarkemmin Tampereen Liikkuihin, Liikku Rantaperkiöön ja Liikku Turtolaan. Lähistöltä löytyvät myös Liikku Kangasala ja Liikku Ylöjärvi.

Nähdään Liikussa!

Ps. Tiesitkö, että lisäämällä viisi euroa kuukausimaksuusi saat kaikki Suomen Liikut, mukaanlukien Liikku Turtolan ja Liikku Rantaperkiön, käyttöösi? Jäsenyyden laajentaminen onnistuu helposti sähköpostilla info(at)liikku.fi.

Kuntokeskus Liikku Rantaperkiö

Kuntokeskus Liikku Rantaperkiö avataan elokuussa 2020 osoitteeseen Rantaperkiönkatu 1. Voit ostaa jäsenyytesi jo nyt. Katso avajaisedut salin sivuilta!

Kuntokeskus Liikku Turtola 

Liikku Turtolan jäsenmyynti on taas avattu!

Raikas, ilmava ja elämäniloinen kuntosali. Sellainen on Kuntokeskus Liikku Turtola. Liikku on tehty sujuvaan ja tehokkaaseen treeniin ammattiurheilijan tarkkuudella. Tutustu Liikku Turtolaan tarkemmin salin sivuilta!

 

Kaikki Suomen Liikut käytössäsi

 

Tiesitkö, että lisäämällä 5 euroa kuukausimaksuusi tai 50 euroa vuosimaksuusi, saat kaikki Suomen Liikut käyttöösi? Voit laajentaa jäsenyytesi helposti lähettämällä viestiä osoitteeseen info@liikku.fi.