Lataa vuoden 2023 liikuntaedut jäsenyyteesi nyt, hyödyt niistä myös ensi vuonna

Yleinen

Onko hallussasi vielä vuoden 2023 käyttämättömiä liikuntaetuja? Nyt on hyvä aika tallettaa käyttämätön saldo Liikun jäsenyyteen. Mikä parasta, tänä vuonna Liikkuun ladattu etu on käytössäsi myös ensi vuonna.

Näin talletat edun jäsenyyteesi:

Liity jäseneksi osoitteessa liikku.fi

Maksuvälineinä toimii verkkomaksu, luottokortti, mobiilimaksu sekä Smartum- ja Epassi-saldo (kun etua on tarpeeksi koko loppusumman maksuun).

Lataa liikuntaetusaldo jäsenyyteesi viimeistään 31.12.2023

Smartum- ja Epassi-latauksen voit tehdä suoraan OmaLiikussa, muut maksuvälineet latautuvat edun oman portaalin kautta.

Fyysiset liikuntasetelit voit toimittaa Liikun palautelaatikkoon nimelläsi ja jäsennumerollasi varustettuna.

Valmista! Liikuntaetua käytetään tuleviin jäsenyysmaksuihisi niin kauan kuin sitä riittää, myös ensi vuonna.

Etua käytetään tuleviin jäsenyysmaksuihisi automaattisesti niin kauan kuin sitä riittää. Tämän vuoden liikuntaetu kattaa siis myös vuoden 2024 jäsenmaksuja, kunhan se on ladattu jäsenyyteen vuoden 2023 puolella.

Latauksen jälkeen edun käsittelyaika on neljä viikkoa. Edulla ei voi maksaa jo saapuneita tai käsittelyaikana muodostuvia laskuja.

Jotta liikuntaetua ehditään käyttää heti seuraavaan kuukausimaksuusi, tulee se olla ladattuna Liikkuun viimeistään neljä viikkoa ennen kyseisen laskun eräpäivää. Ei hätää, etu on tallessa jäsenyydessäsi. Maksa saapunut lasku vielä normaalisti ja liikuntaetuasi käytetään heti seuraavaan kuukausilaskuun.

Uusi jäsen: Voit maksaa vuosijäsenyyden liikuntaedulla suoraan verkkokaupassa, jos saldo riittää kattamaan koko ostoksen loppusumman. Muussa tapauksessa liity ensin kuukausijäseneksi, siirrä sen jälkeen haluamasi summa etua Liikkuun ja vaihda jäsenyytesi vuosijäsenyydeksi OmaLiikussa.

Minulla on jo jäsenyys: Voit siirtää liikuntaetusaldoa jäsenyyteesi nyt, ja se vähennetään automaattisesti seuraavan vuosijäsenyyslaskusi loppusummasta. Jo maksettua kautta ei voi maksaa liikuntaedulla.

Voit käyttää liikuntaetua omiin jäsenyysmaksuihisi. Huomaathan, että liikuntaetu on aina henkilökohtainen, eikä sillä voi maksaa toisen henkilön jäsenyyttä, välipalaostoksia tai lahjakortteja