Smartum-, Tyky-, Edenred-, Eazybreak- ja ePassi-liikuntaedut

Smartum ja muut erikoismaksuvälineet – näinkin voit maksaa jäsenyytesi

JäsenyysLukuaika: 2 minuuttia

Tiesithän, että voit maksaa Liikun jäsenyyden myös työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla? Voit maksaa sähköisillä Smartum-, ePassi-, Sporttipassi-, Edenred-, Tyky Online -saldoilla ja fyysisillä Smartum-, Virike- ja Tyky-seteleillä. Miten erikoismaksuvälineillä maksaminen toimii? Hyppää sinua koskevaan kohtaan ja seuraa ohjeita!

Olen liittymässä Liikkuun:

Tässä tarkat ohjeet, joita seuraamalla ei voi mennä pieleen!

Ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu ja liittymismaksu tulee maksaa omalla rahalla verkkokaupassa, jos sinulla on käytössä Smartum- ja ePassi! Smartumilla ja ePassilla liittymistä maksaessasi varmista, että sinulla on tarpeeksi saldoa koko summan maksamiseen, sillä et voi maksaa osaa summasta omalla rahalla ja osaa liikuntasaldolla.

Kun olet liittynyt Liikun jäseneksi onnistuneesti, niin nyt tiedämme kuka olet ja voit siirtää meille liikuntasaldoa! Voit nyt siirtää saldoa Liikkuun sähköisesti omasta sovelluksestasi, jossa hallitset omaa saldoasi. Jos sinulla on Smartum tai ePassi, voit siirtää saldoa myös OmaLiikussa – tosi kätevää! Paperiset liikuntasetelit voit tuoda Liikusta löytyvään palautelaatikkoon.

Tässä tärkeä tieto, jolla säästät hermoja (ja rahaa)! Siirrä sähköinen saldo tai tuo setelit Liikun palautelaatikkoon neljä, siis kokonaista 4 viikkoa ennen seuraavaa laskua, sillä muuten emme ehdi käsitellä saldoasi ajoissa! Siirrä saldoa Liikkuun siis hyvissä ajoin tai muuten joudumme muistuttamaan sinua tavallisella, ihan ikiomista rahoista maksettavalla laskulla 😞

Jos tuot paperisia liikuntaseteleitä Liikun palautelaatikkoon, niin kirjoita niihin nimesi ja asiakasnumerosi (tämä löytyy OmaLiikusta) selkeällä käsialalla, niin osaamme kohdistaa saldon juuri sinulle!

Olen jo Liikun jäsen:

Jos olet jo Liikun jäsen, niin siirrä saldoa Liikkuun omalla liikuntaetu-sovelluksellasi tai tuo liikuntasetelit Liikkuun nimelläsi ja asiakasnumerollasi varustettuna. Muista siirtää saldoa Liikkuun 4 viikkoa ennen seuraavaa laskua, mikäli saldosi on loppumassa, sillä muuten saldo ei ehdi kirjautua tilillesi ja saat ikävän paperilaskun!

Jos sinulla on vuosijäsenyys, jota haluat jatkaa, lataa saldoa tai toimita setelit Liikkuun kuukautta ennen kuin vuosijäsenyytesi päättyy, niin saldo kuittaa seuraavan vuosijäsenyyslaskusi automaattisesti. Mikäli saldo ei kata koko vuosijäsenyyttä, saat loppuosasta laskun.

Jos sinulla on kuukausijäsenyys, jonka haluat vaihtaa vuosijäsenyyteen, siirrä saldoa Liikkuun ja laita sen jälkeen meille viesti asiakaspalveluun info@liikku.fi ja kerro, että haluat muuttaa kuukausijäsenyytesi vuosijäsenyydeksi ja haluat käyttää saldosi vuosijäsenyyden maksuun. Mahdollisesta loppuosasta saat laskun.

Haluan liittyä vuosijäseneksi ja maksaa vuosijäsenyyden liikuntaedulla:

Maksu Smartum- tai ePassi -saldolla:

Jos saldosi riittää koko vuosijäsenyyden kattamiseen, voit maksaa vuosijäsenyyden suoraan verkkokaupassa.

Jos saldosi ei riitä kattamaan koko vuosijäsenyyttä, liity ensin kuukausijäseneksi ja maksa liittyminen ja ensimmäinen treenikuukausi verkkopankissa tai Smartumilla/ePassilla. Siirrä sen jälkeen haluamasi määrä liikuntasaldoa tai toimita liikuntasetelit Liikkuun ja ilmoita sähköpostilla osoitteeseen info@liikku.fi, että haluat vaihtaa jäsenyytesi vuosijäsenyydeksi ja käyttää lataamasi saldon vuosijäsenyyden maksamiseen. Mahdollisesta loppuosasta saat erillisen laskun.

Maksu Edenred- tai Tyky -saldolla:

Liity ensin kuukausijäseneksi ja maksa liittyminen ja ensimmäinen treenikuukausi verkkopankissa. Siirrä sen jälkeen haluamasi määrä saldoa tai toimita liikuntasetelit Liikkuun ja ilmoita sähköpostilla osoitteeseen info@liikku.fi, että haluat vaihtaa jäsenyytesi vuosijäsenyyteen ja maksaa vuosijäsenyyden lataamallasi saldolla. Mahdollisesta loppuosasta saat erillisen laskun.

Liikuntaedulla voit maksaa oman jäsenyytesi, ostaa Liikun verkkovalmennuksia ja valmennuspalveluja Liikun valmentajilta. Liikuntasaldolla ei voi maksa muiden henkilöiden kuten perheenjäsenien jäsenyyksiä, välipala-automaatin ostoksia tai lahjakortteja.

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Käy lukaisemaan liikuntaetuihin liittyvät usein kysytyt kysymykset, joissa löydät vastaukset näiden lisäksi moniin muihin liikuntaetuja koskeviin kysymyksiin.