Liikun jäseneksi voit liittyä helposti verkkosivuillamme. Valitse sivuilta paikkakunta ja sali ja täytä liittymislomake. Sen jälkeen ohjaudut verkkopankkiin, jossa voit maksaa ensimmäisen kuukauden jäsenyyden (tai vuosijäsenyyden) sekä liittymismaksun. Jatkossa kuukausimaksut hoituvat kätevästi e-maksuna. E-lasku tilataan kerran ja voit halutessasi valita automaattisen hyväksynnän, jolloin maksut veloittuvat suoraan tililtäsi eräpäivänä. Saat e-maksun ohjeet sähköpostitse. Muistathan noutaa jäsenkorttisi 72 tunnin sisällä liittymisestäsi Liikun jäsenkorttiautomaatista.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Liikkuun ma-ke klo 16–19. Tutustumiskäynnille sinun kannattaa ehdottomasti ottaa treenivarusteet mukaan, jotta voit oikeasti testata, miltä Liikun laitteet ja tilat tuntuvat. Tutustumassa voit käydä kerran ja se on tietysti täysin maksutonta. Tutustumisen jälkeen voit halutessasi liittyä jäseneksi nettisivujemme kautta.

Tutustumisaikamme ovat ma–ke klo 16–19. Tuolloin salivastaava on varmasti paikalla avaamassa sinulle oven ja lainaamassa pukukaapin avaimen. Tutustumisajat ovat tarjolla viikoittain, joten toivottavasti kalenteristasi löytyy jossain vaiheessa sopiva hetki tulla tutustumaan keskukseemme.

Saat sähköpostiisi tulevassa liittymisvahvistuksessa kertaluontoisen kuusinumeroisen koodin, jolla voit noutaa jäsenkorttisi jäsenkorttiautomaatista omasta Liikustasi. Koodi on voimassa 72 tuntia liittymisestä. Koodi toimii kortin haun yhteydessä myös ulko-oven lukijaan. Mikäli et ehdi hakea korttia 72 tunnin sisällä tai olet hukannut koodisi, voit noutaa kortin Liikusta tutustumisaikoina ma-ke klo 16-19. Kortti on voimassa välittömästi ja voit aloittaa treenisi saman tien!

Jäsenyytesi on voimassa heti ostohetkestä alkaen. Annamme jäsenyyden alussa aina kolme (3) maksutonta päivää, jotta ehdit varmasti noutaa jäsenkorttisi jäsenkorttiautomaatista ennen kuin maksettu jäsenyysaika alkaa. Esimerkiksi, jos olet ostanut kortin verkkokaupastamme 2.6, niin maksettu aikasi alkaa kulua vasta 5.6. Korttisi on kuitenkin käyttökelpoinen välittömästi, kun noudat sen. Muistathan tehdä e-laskutussopimuksen verkkopankissasi seitsemän (7) päivän sisällä liittymisestäsi, jotta se ehtii heti seuraavan kuukauden e-laskutusaineiston mukaan.

Mikäli haluat vaihtaa korttisi pääasiallisesti toiseen Liikkuun, ilmoita siitä meille sähköpostitse osoitteeseen info@liikku.fi. Ilmoita sähköpostissa selkeästi, mistä haluat vaihtaa ja minne. Emme pysty ajastamaan vaihtoa etukäteen, joten laita meille sähköpostia siinä vaiheessa, kun vaihdon voi tehdä. Muutos astuu voimaan saman tien. Mikäli toimipisteen vaihtaminen johtuu muutosta, muistathan ilmoittaa meille samalla myös uudet yhteystietosi.

Mikäli haluat laajentaa jäsenyytesi useampaan Liikkuun, kerro siitä meille osoitteessa info@liikku.fi. Laajennamme jäsenyytesi kattamaan kaikki toimipisteemme. Huomioithan, että tällöin kuukausimaksusi on 34 €/kk.

Voit muuttaa toistaiseksi voimassaolevan kuukausijäsenyyden vuosijäsenyydeksi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@liikku.fi

Jäsenyyden voi ostaa 13-vuotiaalle ja sitä vanhemmalle henkilölle. Alle 18-vuotiailta vaaditaan aina huoltajan suostumus, sillä alaikäisen jäsenyys on aina ensisijaisesti huoltajan vastuulla. Tällöin huoltaja on myös ensisijaisesti vastuussa kaikista jäsenyyteen liittyvistä maksuista.

Liikun jäsenyyden voi laittaa tauolle ase-/siviilipalveluksen, raskauden tai vakavan sairauden perusteella. Tauosta tulee sopia erikseen sähköpostitse (info@liikku.fi) ja sen perusteesta tulee esittää luotettava todistus. Tauotuksen vähimmäisaika on 1 kk. Taukoaika hyvitetään sen jälkeen, kun jäsenyyttä on maksettu 12 kuukautta. Vuosijäsenyyttä ei voi tauottaa.

Lähetämme sinulle aina automaattisesti uuden vuosijäsenyyslaskun edellisen vuosijäsenyytesi päättyessä. Vuosijäsenyytesi jatkuu normaalisti, mikäli maksat laskun. Mikäli et maksa maksua, vuosijäsenyytesi päättyy automaattisesti.

Jos haluat vaihtaa vuosisopimuksesi jatkumaan sopimuksen päättymisen jälkeen kuukausisopimuksena, maksa seuraavan kuukauden kk-maksu vuosimaksusi viitenumerolla. Muutamme jäsenyytesi automaattisesti kuukausijäsenyydeksi.

Muista tehdä e-laskutussopimus pankkisi kautta kuukausisopimuksellesi.

Kuukausijäsenyydessä on kuukauden irtisanomisaika. Irtisanoutuminen kannattaa siis tehdä kuukautta ennen omaa eräpäivää, jolloin seuraavan kuun laskua ei enää tule. Jäsenyytesi katkaistaan loppumaan päivä ennen seuraavaa eräpäivää.

Voit liittyä uudelleen Liikun jäseneksi OmaLiikku -palvelussa. Tällöin liittymismaksusi on vain 9 € normaalin 29 € sijaan. Pidä siis varalta jäsenkorttisi tallessa myös irtisanoutumisen jälkeen, sillä voit uudelleenaktivoida sen milloin haluat. Kirjautumistunnus OmaLiikku -palveluun on se sähköpostiosoite, jolla olet alunperin liittynyt jäseneksi. Salasanan saat tilattua kirjautumissivun linkistä.

Voit irtisanoa toistaiseksi voimassaolevan kuukausijäsenyytesi verkkosivuillamme OmaLiikku -palvelussa. Kirjautumistunnus on se sähköpostiosoite, jolla olet luonut jäsenyytesi. Salasanan saat tilattua kirjautumissivun linkistä. Kuukausijäsenyydessä on kuukauden irtisanomisaika.

Vuosijäsenyys päättyy automaattisesti vuoden kuluttua liittymisestä, mikäli et maksa uutta vuosijäsenyyttä tai vaihda sitä kuukausijäsenyyteen.

Huomaathan, että kuukausijäsenyydessä laskun maksamattajättäminen ei korvaa irtisanomisilmoitusta eikä poista maksuvelvollisuutta. Kuukausijäsenyyden irtisanomiseen tarvitaan aina kirjallinen irtisanomisilmoitus.

Liikun jäsenyyden irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi ennen seuraavaa eräpäivääsi.

Jos eräpäiväsi on esimerkiksi kuun 15. päivä ja haluat irtisanoa jäsenyytesi kesäkuusta alkaen, tulee sinun silloin tehdä irtisanominen toukokuun 15. päivään mennessä. Jäsenyytesi on tällöin voimassa 14. kesäkuuta asti.

Voit aktivoida vanhan jäsenyytesi OmaLiikku-palvelussa, jolloin liittymismaksusi on 9 € normaalin 29 euron sijaan. Kirjautua voit samalla sähköpostiosoitteella, jolla olet Liikkuun aikanasi liittynyt. Valitse haluamasi toimipiste ja jäsenyysmuoto ja maksa liittymismaksu ja ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu/vuosihinta. Voit maksaa jäsenyytesi myös Smartum- tai ePassi-saldolla.

Huomaathan, että tilille jo ladattua saldoa ei voida käyttää ennen jäsenyyden aktivointia. Saldo on käytettävissäsi, kun olet maksanut liittymisen ja ensimmäisen kuukauden jäsenmaksun verkkokaupassa.

Vanha jäsenkorttisi aktivoituu käyttöösi välittömästi ja pääset treenaamaan heti! Jos korttisi ei ole tallessa, voit noutaa uuden omasta Liikustasi tutustumisaikana ma-ke klo 16-19. Uudesta kortista veloitamme 9 €. 

Mikäli haluat muuttaa toimipistettä, ilmoita siitä info@liikku.fi. 

Saat liittyessäsi sähköpostivahvistuksen mukana kuusinumeroisen koodin, jolla voit noutaa jäsenkorttisi Liikun korttiautomaatista klo 5-23, joten pääset treenaamaan vaikka saman tien. Koodi toimii kertaluontoisesti myös Liikun ulko-oven lukijaan. Kortti on noudettava kolmen vuorokauden (72 h) sisällä liittymisestä. Tämän jälkeen voit hakea sen Liikusta tutustumisaikaan ma-ke klo 16-19.

Saat sähköpostiisi tulevassa liittymisvahvistuksessa kertaluontoisen kuusinumeroisen koodin, jolla voit noutaa jäsenkorttisi jäsenkorttiautomaatista omasta Liikustasi. Koodi on voimassa 72 tuntia liittymisestä. Koodi toimii kortin haun yhteydessä myös ulko-oven lukijaan. Mikäli et ehdi hakea korttia 72 tunnin sisällä tai olet hukannut koodisi, voit noutaa kortin Liikusta tutustumisaikoina ma-ke klo 16-19. Kortti on voimassa välittömästi ja voit aloittaa treenisi saman tien!

Voit aktivoida vanhan korttisi OmaLiikku-palvelussa, tällöin liittymismaksusi on 9 € normaalin 29 euron sijaan. Vanha kortti aktivoituu käyttöösi välittömästi. Mikäli haluat muuttaa toimipistettä, ilmoita siitä info@liikku.fi

Ilmoita kadonneesta jäsenkortistasi välittömästi osoitteeseen info@liikku.fi. Uuden jäsenkortin saat näppärimmin, kun haet sen Liikusta päivystysaikaan ma–ke klo 16–19. Uudesta kortista veloitetaan 9 € maksu.

Mikäli korttisi menee rikki, saat Liikusta uuden jäsenkortin päivystysaikana ma–ke klo 16–19. Jos kortti on päässyt vaurioitumaan käytössä, uudesta kortista veloitetaan 9 € maksu. Vialliset kortit vaihdetaan veloituksetta. Pidäthän uudesta kortistasi hyvää huolta.

Joskus käy niin, että kortin muistiin on jäänyt aiemmin lukittu kaappi, eikä se siksi anna lukita uutta kaappia. Kannattaakin olla tarkkana, ettei kaappi jää lukituksi treenin jälkeen. Tule käymään Liikussa päivystysaikana ma–ke klo 16–19, niin uudelleenaktivoimme kortin. Sen jälkeen korttisi toimii jälleen pukukaapin avaimena.

Korttisi lakkaa toimimasta, mikäli laskusi on erääntynyt yli 30 päivää sitten. Vastaavasti jäsenkorttisi aktivoituu, kun olet maksanut erääntyneet laskusi. Huomaathan, että jäsenyyden päättäminen tulee aina hoitaa joko irtisanomislomakkeen tai sähköposti-ilmoituksen kautta. Laskun maksamatta jättäminen ei päätä jäsenyyttä, vaan jäsenmaksuvelvollisuutesi jatkuu normaalisti, kunnes olemme vastaanottaneet irtisanomisilmoituksesi. Maksamattomat laskut siirrämme kolmannelle taholle perintään normaalien käytäntöjen mukaisesti.

Liikun jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää tai vuokrata toiselle henkilölle. Jäsenkorttia ei saa luovuttaa toisen käyttöön. Mikäli Liikku havaitsee kortin väärinkäytöksiä, on sillä oikeus päättää jäsenyys välittömästi ja periä jäseneltä 200 euron sopimusrikkomusmaksu.

Liikun jäsenmaksut maksetaan aina sähköisesti.

E-laskun saat käyttöösi, kun tilaat verkkopankistasi uuden e-laskun ja valitset laskuttajaksi Liikku. Laskun tunnisteena toimii asiakasnumerosi. Asiakasnumerosi löydät OmaLiikku-palvelusta sekä sähköpostiisi tulleesta vahvistusviestistä. Mikäli olet jo saanut paperilaskun, niin asiakasnumerosi löytyy myös laskustasi nimesi yläpuolelta.

E-laskun tilaamisen jälkeen saat laskun kuukausittain verkkopankkiisi e-laskuihin hyväksyttäväksi.  Halutessasi voit valita automaattisen hyväksynnän, jolloin maksut velotetaan suoraan tililtäsi eräpäivänä. On tärkeää muistaa tehdä e-laskutussopimus verkkopankissasi seitsemän (7) päivän sisällä liittymisestäsi, jotta laskutussopimus on voimassa heti seuraavan kuukauden laskusta lähtien.

Voit maksaa jäsenyyttäsi myös erikoismaksuvälineillä. Lisätietoja erikoismaksuvälineistä löydät "Erikoismaksuvälineet" -välilehdeltä.

Annamme liittymisen yhteydessä aina kolme maksutonta treenipäivää, jotta ehdit varmasti noutaa jäsenkorttisi Liikun jäsenkorttiautomaatista. Olet liittyessäsi maksanut ensimmäisen kuukauden jäsenyyden, joten seuraava jäsenmaksusi erääntyy kuukauden ja kolmen päivän päästä. Eräpäivät ovat kuukausittain aina samat, eli esimerkiksi 12.1., 12.2., 12.3. jne.

Jos olet ostanut ennakkojäsenyyden, eikä kuntokeskusta ei ole vielä avattu, jäsenyytesi astuu voimaan sinä päivänä, kun kuntokeskus avataan. Et siis maksaa mitään siitä ajasta, kun keskus ei vielä ole auki.

Jos ostat jäsenyyden lapsellesi ja toimit itse maksajana, tilausvahvistukseen tulee automaattisesti maksajan nimi. Jäsenyys on kuitenkin perustettu lapsellesi hänen nimellään.

Irtisano ensin Liikun e-lasku vanhasta pankistasi. Odota vuorokausi, ja tilaa sen jälkeen uusi e-lasku uudesta pankistasi. Valitse laskuttajaksi Kuntokeskus Liikku/Liikku ja käytä asiakasnumeroasi laskun tunnisteena. Mikäli haluat, voit valita laskulle automaattisen hyväksynnän, jolloin maksu veloitetaan suoraa tililtäsi laskun eräpäivänä.

Voi olla, että e-laskun tilaus on tehty pankkijärjestelmään liian myöhään. Tällöin lasku tulee paperiversiona. Paperisesta laskusta veloitamme viiden (5) euron laskutuslisän. E-lasku tulisi aina tehdä seitsemän (7) päivän sisällä liittymisestä, jotta se ehtii mukaan pankin järjestelmiin seuraavan kuun laskua varten.

Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä Kuntokeskus Liikun asiakaspalveluun info@liikku.fi.

Kun jäsenyys tehdään alaikäiselle jäsenelle, ilmoita maksajan/huoltajan laskutusosoite sähköpostitse info@liikku.fi. Tämä on tärkeää, jotta laskut ohjautuvat oikeaan osoitteeseen.

Voit maksaa kuukausimaksusi Smartum, Sporttipassi/ePassi, Eazybreak sekä Tyky-online verkkomaksulla sekä Smartum liikunta/kultturiseteleillä, Virikeseteleillä ja Tyky-seteleillä. 

Huomioithan, että ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu sekä liittymismaksu tulee aina maksaa verkkokauppamme kautta – tällöin erikoismaksuvälineet eivät Smartum saldoa ja ePassia lukuunottamatta ole käytössä.

Kaikilla erikoismaksuvälineillä maksettaessa setelit tai sähköinen saldo tulee toimittaa neljä viikkoa ennen seuraavan laskun eräpäivää, jotta saldo ehtii varmasti laskun käsittelyyn. Mikäli lasku on lähetetty ennen setelien/saldon käsittelyä, hyvitys siirtyy seuraavan kuukauden laskutukseen.

Liikuntasetelit voit jättää Liikun sisältä löytyvään lukolliseen palautelaatikkoon tai päivystäjälle päivystysaikaan ma–ke 16–19. Jokaisessa setelissä tulee olla nimesi ja asiakasnumerosi selkeällä käsialalla. Huomaathan, että Liikkuun siirrettyjä seteleitä tai liikuntasaldoa ei palauteta.

Katso alta maksuvälinekohtaiset ohjeet erikoismaksuvälineillä maksamiseen. Tarkemmat erikoismaksuvälineiden käyttöohjeet löydät aina ko. erikoismaksuvälineen omilta verkkosivuilta.

Liittyminen:
 • Smartum -saldo käy maksuvälineenä verkkokaupassamme. Tarvitset maksamiseen Smartum tunnuksesi. Liittyminen tulee maksaa kokonaisuudessaan Smartum -saldolla. Summaa ei voi jakaa eri maksuvälineiden välillä.
Kuukausijäsenyys - siirrä saldo 4 viikkoa ennen laskun eräpäivää:
 • Siirrä Smartum -saldoa Liikkuun OmaLiikku -palvelun kautta.
 • Saldo tulee siirtää aina 4 viikkoa ennen seuraavan laskun eräpäivää, jotta se ehtii käsittelyyn ajoissa. Mikäli saldo ei ehdi tulevan laskun käsittelyyn mukaan, se käytetään automaattisesti seuraavan kuukausimaksun kuittaamiseen.
 • Voit siirtää kerralla saldoa useamman kuukausimaksun edestä. Saldo käytetään automaattisesti kk-maksujen kuittaamiseen. Siirrettyjä saldoja ei palauteta, vaikka jäsenyys päättyisi ja saldoja on vielä sisällä. Saldon määrän voit tarkistaa OmaLiikku -palvelusta.
 • Jo tulleita laskuja ei voi maksaa Smartum -saldolla.
 • Huomaathan, että Liikkuun siirrettyä saldoa ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
 • Tarkemmat tiedot maksamiseen liittyen voit lukea Smartumin sivuilta.
Vuosijäsenyys:
 • Voit maksaa vuosijäsenyyden liittyessäsi Liikun verkkokaupassa, mikäli saldo riittää kattamaan koko summan (329€).
 • Mikäli saldo ei riitä kattamaan koko vuosijäsenyyttä, liity ensin kk-jäseneksi (maksutapana käy Smartum saldo). Siirrä tämän jälkeen haluamasi summa Liikkuun OmaLiikku-palvelussa ja ilmoita meille sähköpostitse, että vaihdat kk-jäsenyyden vuosijäsenyyteen. Käytämme siirtämäsi saldon vuosijäsenyyteen, ja saat puuttuvan summan laskuna.
 • Esimerkki: Sinulla on 150€ Smartum saldoa, jonka haluat käyttää vuosijäsenyyden ostoon. Liityt Smartum saldolla kk-jäseneksi ja maksat 58€ liittyessäsi. Siirrät tämän jälkeen jäljellä olevat 92€ Smartum saldoa Liikkuun ja ilmoitat haluavasi vaihtaa vuosijäsenyyteen (info@liikku.fi).  Olet maksanut yhteensä 150€ Smartumilla ja saat loput 179€ laskuna (yht: 329€)
 • Huomaathan, että Liikkuun siirrettyä saldoa ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
 • Tarkemmat tiedot maksamiseen liittyen voit lukea Smartumin sivuilta.
Liittyminen:
 • ePassi käy maksuvälineenä verkkokaupassamme. Tarvitset maksamiseen ePassi-tunnuksesi. Liittyminen tulee maksaa kokonaisuudessaan ePassi-saldolla. Summaa ei voi jakaa eri maksuvälineiden välillä.
Kuukausijäsenyys - siirrä saldo 4 viikkoa ennen laskun eräpäivää:
 • Siirrä ePassi -saldoa Liikkuun OmaLiikku -palvelun kautta.
 • Saldo tulee siirtää aina 4 viikkoa ennen seuraavan laskun eräpäivää, jotta se ehtii käsittelyyn ajoissa. Mikäli saldo ei ehdi tulevan laskun käsittelyyn mukaan, se käytetään automaattisesti seuraavan kuukausimaksun kuittaamiseen.
 • Voit siirtää kerralla saldoa useamman kuukausimaksun edestä. Saldo käytetään automaattisesti kk-maksujen kuittaamiseen. Siirrettyjä saldoja ei palauteta, vaikka jäsenyys päättyisi ja saldoja on vielä sisällä. Saldon määrän voit tarkistaa OmaLiikku -palvelusta.
 • Jo tulleita laskuja ei voi maksaa ePassi-saldolla.
 • Huomaathan, että Liikkuun siirrettyä saldoa ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
 • Tarkemmat tiedot maksamiseen liittyen voit lukea ePassin sivuilta.
Vuosijäsenyys:
 • Voit maksaa vuosijäsenyyden liittyessäsi Liikun verkkokaupassa, mikäli saldo riittää kattamaan koko summan (329€).
 • Mikäli saldo ei riitä kattamaan koko vuosijäsenyyttä, liity ensin kk-jäseneksi (maksutapana käy ePassi-saldo). Siirrä tämän jälkeen haluamasi summa Liikkuun OmaLiikku-palvelussa ja ilmoita meille sähköpostitse, että vaihdat kk-jäsenyyden vuosijäsenyyteen. Käytämme siirtämäsi saldon vuosijäsenyyteen, ja saat puuttuvan summan laskuna.
 • Esimerkki: Sinulla on 150€ ePassi-saldoa, jonka haluat käyttää vuosijäsenyyden ostoon. Liityt ePassi-saldolla kk-jäseneksi ja maksat 58€ liittyessäsi. Siirrät tämän jälkeen jäljellä olevat 92€ ePassi-saldoa Liikkuun ja ilmoitat haluavasi vaihtaa vuosijäsenyyteen (info@liikku.fi).  Olet maksanut yhteensä 150€ ePassilla ja saat loput 179€ laskuna (yht: 329€)
 • Huomaathan, että Liikkuun siirrettyä saldoa ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
 • Tarkemmat tiedot maksamiseen liittyen voit lukea ePassin sivuilta.
Liittyminen:
 • Huomioithan, että ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu sekä liittymismaksu tulee aina maksaa verkkokauppamme kautta – tällöin erikoismaksuvälineet eivät ole käytössä.
Kuukausijäsenyys - siirrä saldo 4 viikkoa ennen laskun eräpäivää:
 • Liity jäseneksi verkkokaupassamme ja maksa liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu verkkomaksuna. Emme voi kohdistaa saldoa jäsenyyteesi tätä ennen.
 • Siirrä Edenred -saldoa Liikkuun Edenredin oman sovelluksen kautta.
 • Saldo tulee siirtää aina 4 viikkoa ennen seuraavan laskun eräpäivää, jotta se ehtii käsittelyyn ajoissa. Mikäli saldo ei ehdi tulevan laskun käsittelyyn mukaan, se käytetään automaattisesti seuraavan kuukausimaksun kuittaamiseen.
 • Voit siirtää kerralla saldoa useamman kuukausimaksun edestä. Saldo käytetään automaattisesti kk-maksujen kuittaamiseen. Siirrettyjä saldoja ei palauteta, vaikka jäsenyys päättyisi ja saldoja on vielä sisällä. Saldon määrän voit tarkistaa OmaLiikku -palvelusta.
 • Jo tulleita laskuja ei voi maksaa Edenred-saldolla.
 • Huomaathan, että Liikkuun siirrettyä saldoa ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
 • Tarkemmat tiedot maksamiseen liittyen voit lukea Edenredin sivuilta.
Vuosijäsenyys:
 • Liity ensin kuukausijäseneksi verkkokaupassamme ja maksa liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu verkkomaksuna. Emme voi kohdistaa saldoa jäsenyyteesi tätä ennen.
 • Siirrä tämän jälkeen haluamasi summa Liikkuun Edenredin omassa palvelussa ja ilmoita meille sähköpostitse (info@liikku.fi), että vaihdat kk-jäsenyyden vuosijäsenyyteen. Käytämme siirtämäsi saldon vuosijäsenyyteen. Mikäli saldo ei riitä kattamaan koko vuosijäsenyyden hintaa (329 €) saat puuttuvan summan laskuna.
 • Esimerkki: Sinulla on 150€ Edenred-saldoa, jonka haluat käyttää vuosijäsenyyden ostoon. Liityt verkkokaupassa kk-jäseneksi ja maksat 58€ liittyessäsi. Siirrät tämän jälkeen 150 € Edenred-saldoa Liikkuun ja ilmoitat haluavasi vaihtaa vuosijäsenyyteen (info@liikku.fi). Olet maksanut yhteensä 150€ Edenredillä, 58 € verkkokaupassa ja saat loput 121€ laskuna (yht: 329€)
 • Huomaathan, että Liikkuun siirrettyä saldoa ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
 • Tarkemmat tiedot maksamiseen liittyen voit lukea Edenredin sivuilta.
Liittyminen:
 • Huomioithan, että ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu sekä liittymismaksu tulee aina maksaa verkkokauppamme kautta – tällöin erikoismaksuvälineet eivät ole käytössä.
Kuukausijäsenyys - siirrä saldo 4 viikkoa ennen laskun eräpäivää:
 • Liity jäseneksi verkkokaupassamme ja maksa liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu verkkomaksuna. Emme voi kohdistaa saldoa jäsenyyteesi tätä ennen.
 • Siirrä Eazybreak -saldoa Liikkuun Eazybreakin oman sovelluksen kautta.
 • Saldo tulee siirtää aina 4 viikkoa ennen seuraavan laskun eräpäivää, jotta se ehtii käsittelyyn ajoissa. Mikäli saldo ei ehdi tulevan laskun käsittelyyn mukaan, se käytetään automaattisesti seuraavan kuukausimaksun kuittaamiseen.
 • Voit siirtää kerralla saldoa useamman kuukausimaksun edestä. Saldo käytetään automaattisesti kk-maksujen kuittaamiseen. Siirrettyjä saldoja ei palauteta, vaikka jäsenyys päättyisi ja saldoja on vielä sisällä. Saldon määrän voit tarkistaa OmaLiikku -palvelusta.
 • Jo tulleita laskuja ei voi maksaa Eazybreak-saldolla.
 • Huomaathan, että Liikkuun siirrettyä saldoa ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
 • Tarkemmat tiedot maksamiseen liittyen voit lukea Eazybreakin sivuilta.
Vuosijäsenyys:
 • Liity ensin kuukausijäseneksi verkkokaupassamme ja maksa liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu verkkomaksuna. Emme voi kohdistaa saldoa jäsenyyteesi tätä ennen.
 • Siirrä tämän jälkeen haluamasi summa Liikkuun Eazybreakin omassa palvelussa ja ilmoita meille sähköpostitse (info@liikku.fi), että vaihdat kk-jäsenyyden vuosijäsenyyteen. Käytämme siirtämäsi saldon vuosijäsenyyteen. Mikäli saldo ei riitä kattamaan koko vuosijäsenyyden hintaa (329 €) saat puuttuvan summan laskuna.
 • Esimerkki: Sinulla on 150€ Eazybreak-saldoa, jonka haluat käyttää vuosijäsenyyden ostoon. Liityt verkkokaupassa kk-jäseneksi ja maksat 58€ liittyessäsi. Siirrät tämän jälkeen 150 € Eazybreak-saldoa Liikkuun ja ilmoitat haluavasi vaihtaa vuosijäsenyyteen (info@liikku.fi). Olet maksanut yhteensä 150€ Eazybreakilla, 58 € verkkokaupassa ja saat loput 121€ laskuna (yht: 329€)
 • Huomaathan, että Liikkuun siirrettyä saldoa ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
 • Tarkemmat tiedot maksamiseen liittyen voit lukea Eazybreakin sivuilta.
Liittyminen:
 • Huomioithan, että ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu sekä liittymismaksu tulee aina maksaa verkkokauppamme kautta – tällöin erikoismaksuvälineet eivät ole käytössä.
Kuukausijäsenyys - siirrä saldo 4 viikkoa ennen laskun eräpäivää:
 • Liity jäseneksi verkkokaupassamme ja maksa liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu verkkomaksuna. Emme voi kohdistaa saldoa jäsenyyteesi tätä ennen.
 • Siirrä Tyky-online -saldoa Liikkuun Tyky-online -palvelun kautta.
 • Saldo tulee siirtää aina 4 viikkoa ennen seuraavan laskun eräpäivää, jotta se ehtii käsittelyyn ajoissa. Mikäli saldo ei ehdi tulevan laskun käsittelyyn mukaan, se käytetään automaattisesti seuraavan kuukausimaksun kuittaamiseen.
 • Voit siirtää kerralla saldoa useamman kuukausimaksun edestä. Saldo käytetään automaattisesti kk-maksujen kuittaamiseen. Siirrettyjä saldoja ei palauteta, vaikka jäsenyys päättyisi ja saldoja on vielä sisällä. Saldon määrän voit tarkistaa OmaLiikku -palvelusta.
 • Jo tulleita laskuja ei voi maksaa Tyky-online -saldolla.
 • Huomaathan, että Liikkuun siirrettyä saldoa ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
 • Tarkemmat tiedot maksamiseen liittyen voit lukea Tykyn sivuilta.
Vuosijäsenyys:
 • Liity ensin kuukausijäseneksi verkkokaupassamme ja maksa liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu verkkomaksuna. Emme voi kohdistaa saldoa jäsenyyteesi tätä ennen.
 • Siirrä tämän jälkeen haluamasi summa Liikkuun Tyky-online -palvelussa ja ilmoita meille sähköpostitse (info@liikku.fi), että vaihdat kk-jäsenyyden vuosijäsenyyteen. Käytämme siirtämäsi saldon vuosijäsenyyteen. Mikäli saldo ei riitä kattamaan koko vuosijäsenyyden hintaa (329 €) saat puuttuvan summan laskuna.
 • Esimerkki: Sinulla on 150 € Tyky-online -saldoa, jonka haluat käyttää vuosijäsenyyden ostoon. Liityt verkkokaupassa kk-jäseneksi ja maksat 58€ liittyessäsi. Siirrät tämän jälkeen 150 € Tyky-online-saldoa Liikkuun ja ilmoitat haluavasi vaihtaa vuosijäsenyyteen (info@liikku.fi). Olet maksanut yhteensä 150€ Tyky-online -saldolla, 58 € verkkokaupassa ja saat loput 121€ laskuna (yht: 329€)
 • Huomaathan, että Liikkuun siirrettyä saldoa ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
 • Tarkemmat tiedot maksamiseen liittyen voit lukea Tykyn sivuilta.
Liittyminen:
 • Huomioithan, että ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu sekä liittymismaksu tulee aina maksaa verkkokauppamme kautta – tällöin erikoismaksuvälineet eivät ole käytössä.
Kuukausijäsenyys - toimita setelit 4 viikkoa ennen laskun eräpäivää:
 • Liity jäseneksi verkkokaupassamme ja maksa liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu verkkomaksuna. Emme voi kohdistaa seteleitä jäsenyyteesi tätä ennen.
 • Liikuntasetelit voit jättää Liikun sisältä löytyvään lukolliseen palautelaatikkoon tai päivystäjälle päivystysaikaan ma–ke 16–19. Jokaisessa setelissä tulee olla nimesi ja asiakasnumerosi selkeällä käsialalla.
 • Setelit tulee toimittaa aina 4 viikkoa ennen seuraavan laskun eräpäivää, jotta ne ehtivät käsittelyyn ajoissa. Mikäli setelit eivät ehdi tulevan laskun käsittelyyn mukaan, ne käytetään automaattisesti seuraavan kuukausimaksun kuittaamiseen.
 • Voit toimittaa kerralla seteleitä useamman kuukausimaksun edestä. Setelit käytetään automaattisesti kk-maksujen kuittaamiseen. Toimitettuja seteleitä ei palauteta, vaikka jäsenyys päättyisi ja saldoa on vielä sisällä. Seteleillä lunastetun saldon määrän voit tarkistaa OmaLiikku -palvelusta.
 • Jo tulleita laskuja ei voi maksaa Smartum liikunta-ja kulttuuriseteleillä
 • Huomaathan, että Liikkuun tuotuja seteleitä ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
 • Tarkemmat tiedot maksamiseen liittyen voit lukea Smartumin sivuilta.
Vuosijäsenyys:
 • Liity ensin kuukausijäseneksi verkkokaupassamme ja maksa liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu verkkomaksuna. Emme voi kohdistaa seteleitä jäsenyyteesi tätä ennen.
 • Liikuntasetelit voit jättää Liikun sisältä löytyvään lukolliseen palautelaatikkoon tai päivystäjälle päivystysaikaan ma–ke 16–19. Jokaisessa setelissä tulee olla nimesi ja asiakasnumerosi selkeällä käsialalla. Ilmoita meille sähköpostitse (info@liikku.fi), että vaihdat kk-jäsenyyden vuosijäsenyyteen. Käytämme toimittamasi setelit vuosijäsenyyteen. Mikäli setelit eivät riitä kattamaan koko vuosijäsenyyden hintaa (329 €) saat puuttuvan summan laskuna.
 • Esimerkki: Sinulla on 150€ Smartum-seteleitä, jotka haluat käyttää vuosijäsenyyden ostoon. Liityt verkkokaupassa kk-jäseneksi ja maksat 58€ liittyessäsi. Toimitat tämän jälkeen 150 € edestä seteleitä Liikkuun ja ilmoitat haluavasi vaihtaa vuosijäsenyyteen (info@liikku.fi). Olet maksanut yhteensä 150€ Smartum-seteleillä, 58 € verkkokaupassa ja saat loput 121€ laskuna (yht: 329€)
 • Huomaathan, että Liikkuun tuotuja seteleitä ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
 • Tarkemmat tiedot maksamiseen liittyen voit lukea Smartumin sivuilta.
Liittyminen:
 • Huomioithan, että ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu sekä liittymismaksu tulee aina maksaa verkkokauppamme kautta – tällöin erikoismaksuvälineet eivät ole käytössä.
Kuukausijäsenyys - toimita setelit 4 viikkoa ennen laskun eräpäivää:
 • Liity jäseneksi verkkokaupassamme ja maksa liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu verkkomaksuna. Emme voi kohdistaa saldoa jäsenyyteesi tätä ennen.
 • Virikesetelit voit jättää Liikun sisältä löytyvään lukolliseen palautelaatikkoon tai päivystäjälle päivystysaikaan ma–ke 16–19. Jokaisessa setelissä tulee olla nimesi ja asiakasnumerosi selkeällä käsialalla.
 • Setelit tulee toimittaa aina 4 viikkoa ennen seuraavan laskun eräpäivää, jotta ne ehtivät käsittelyyn ajoissa. Mikäli setelit eivät ehdi tulevan laskun käsittelyyn mukaan, ne käytetään automaattisesti seuraavan kuukausimaksun kuittaamiseen.
 • Voit toimittaa kerralla seteleitä useamman kuukausimaksun edestä. Setelit käytetään automaattisesti kk-maksujen kuittaamiseen. Toimitettuja seteleitä ei palauteta, vaikka jäsenyys päättyisi ja saldoa on vielä sisällä. Seteleillä lunastetun saldon määrän voit tarkistaa OmaLiikku -palvelusta.
 • Jo tulleita laskuja ei voi maksaa Virikeseteleillä.
 • Huomaathan, että Liikkuun tuotuja seteleitä ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
 • Tarkemmat tiedot maksamiseen liittyen voit lukea Edenredin sivuilta.
Vuosijäsenyys:
 • Liity ensin kuukausijäseneksi verkkokaupassamme ja maksa liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu verkkomaksuna. Emme voi kohdistaa seteleitä jäsenyyteesi tätä ennen.
 • Virikesetelit voit jättää Liikun sisältä löytyvään lukolliseen palautelaatikkoon tai päivystäjälle päivystysaikaan ma–ke 16–19. Jokaisessa setelissä tulee olla nimesi ja asiakasnumerosi selkeällä käsialalla. Ilmoita meille sähköpostitse (info@liikku.fi), että vaihdat kk-jäsenyyden vuosijäsenyyteen. Käytämme toimittamasi setelit vuosijäsenyyteen. Mikäli setelit eivät riitä kattamaan koko vuosijäsenyyden hintaa (329 €) saat puuttuvan summan laskuna.
 • Esimerkki: Sinulla on 150€ Virikeseteleitä, jotka haluat käyttää vuosijäsenyyden ostoon. Liityt verkkokaupassa kk-jäseneksi ja maksat 58€ liittyessäsi. Toimitat tämän jälkeen 150 € edestä seteleitä Liikkuun ja ilmoitat haluavasi vaihtaa vuosijäsenyyteen (info@liikku.fi). Olet maksanut yhteensä 150€ Virikeseteleillä, 58 € verkkokaupassa ja saat loput 121€ laskuna (yht: 329€)
 • Huomaathan, että Liikkuun tuotuja seteleitä ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
 • Tarkemmat tiedot maksamiseen liittyen voit lukea Edenredin sivuilta.
Liittyminen:
 • Huomioithan, että ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu sekä liittymismaksu tulee aina maksaa verkkokauppamme kautta – tällöin erikoismaksuvälineet eivät ole käytössä.
Kuukausijäsenyys - siirrä saldo 4 viikkoa ennen laskun eräpäivää:
 • Liity jäseneksi verkkokaupassamme ja maksa liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu verkkomaksuna. Emme voi kohdistaa saldoa jäsenyyteesi tätä ennen.
 • Liikuntasetelit voit jättää Liikun sisältä löytyvään lukolliseen palautelaatikkoon tai päivystäjälle päivystysaikaan ma–ke 16–19. Jokaisessa setelissä tulee olla nimesi ja asiakasnumerosi selkeällä käsialalla.
 • Setelit tulee toimittaa aina 4 viikkoa ennen seuraavan laskun eräpäivää, jotta ne ehtivät käsittelyyn ajoissa. Mikäli setelit eivät ehdi tulevan laskun käsittelyyn mukaan, ne käytetään automaattisesti seuraavan kuukausimaksun kuittaamiseen.
 • Voit toimittaa kerralla seteleitä useamman kuukausimaksun edestä. Setelit käytetään automaattisesti kk-maksujen kuittaamiseen. Toimitettuja seteleitä ei palauteta, vaikka jäsenyys päättyisi ja saldoa on vielä sisällä. Seteleillä lunastetun saldon määrän voit tarkistaa OmaLiikku -palvelusta.
 • Jo tulleita laskuja ei voi maksaa Tyky-seteleillä.
 • Huomaathan, että Liikkuun tuotuja seteleitä ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
 • Tarkemmat tiedot maksamiseen liittyen voit lukea Tykyn sivuilta
Vuosijäsenyys:
 • Liity ensin kuukausijäseneksi verkkokaupassamme ja maksa liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausimaksu verkkomaksuna. Emme voi kohdistaa seteleitä jäsenyyteesi tätä ennen.
 • Tyky-setelit voit jättää Liikun sisältä löytyvään lukolliseen palautelaatikkoon tai päivystäjälle päivystysaikaan ma–ke 16–19. Jokaisessa setelissä tulee olla nimesi ja asiakasnumerosi selkeällä käsialalla. Ilmoita meille sähköpostitse (info@liikku.fi), että vaihdat kk-jäsenyyden vuosijäsenyyteen. Käytämme toimittamasi setelit vuosijäsenyyteen. Mikäli setelit eivät riitä kattamaan koko vuosijäsenyyden hintaa (329 €) saat puuttuvan summan laskuna.
 • Esimerkki: Sinulla on 150€ Tyky-seteleitä, jotka haluat käyttää vuosijäsenyyden ostoon. Liityt verkkokaupassa kk-jäseneksi ja maksat 58€ liittyessäsi. Toimitat tämän jälkeen 150 € edestä seteleitä Liikkuun ja ilmoitat haluavasi vaihtaa vuosijäsenyyteen (info@liikku.fi). Olet maksanut yhteensä 150€ Tyky-seteleillä, 58 € verkkokaupassa ja saat loput 121€ laskuna (yht: 329€). 
 • Huomaathan, että Liikkuun tuotuja seteleitä ei palauteta tai vaihdeta rahaksi.
 • Tarkemmat tiedot maksamiseen liittyen voit lukea Tykyn sivuilta.

Lähetä sähköpostia valmennusvastaavallemme osoitteeseen valmennus@liikku.fi. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Liittyessäsi Liikun jäseneksi, sinulla on mahdollisuus ostaa AlkuLiikku -ohjaus, joka on oiva tapa aloittaa saliharjoittelu joko aivan ensimmäistä kertaa tai pitkän tauon jälkeen. AlkuLiikun hinta on 29 €. Paketti sisältää yhden 45-60 minuutin valmennustapaamisen, jossa käydään yhdessä läpi valitsemaasi harjoitusohjelmaa. Voit tuoda tapaamiseen oman 1- tai 2-jakoisen harjoitusohjelmasi tai valita tavoitteidesi mukaisen ohjelman Liikun nettisivuilta. Tapaamisen aikana valmentaja käy ohjelman läpi kanssasi liike liikkeeltä, jotta saat varmasti turvallisen ja motivoivan alun lihaskuntoharjoittelullesi Liikussa. Voit käyttää tapaamisen myös liike- tai tekniikkaopastukseen.

AlkuLiikku -ohjauksen lisäksi sinun on mahdollista ostaa erilaisia valmennuspaketteja suoraan Liikun sivuilla esitellyiltä valmentajilta. Jokaisella valmentajalla on oma hinnastonsa ja palveluvalikoimansa. Valmennukseen liittyen olethan yhteydessä suoraan valmentajaan.

Mikäli olet vasta liittymässä jäseneksi, sinun kannattaa ehdottomasti ostaa liittymisen yhteydessä AlkuLiikku -ohjaus. Ohjaus maksaa 29 € ja sisältää yhden valmennustapaamisen. Tapaamisessa valmentaja opastaa sinulle valitsemasi harjoitusohjelman. Voit tuoda tapaamiseen oman 1- tai 2-jakoisen harjoitusohjelmasi tai valita tavoitteesi mukaisen ohjelman Liikun nettisivuilta. AlkuLiikku -ohjauksen avulla pääset mukavasti alkuun lihaskuntoharjoittelussa, ja saat myös maistiaisen siitä, millaista olisi harjoitella valmentajan ohjauksessa.

Jos haluat kattavamman valmennuksen, sinun kannattaa rohkeasti laittaa viestiä Liikun valmentajille ja jutella tavoitteistasi ja erilaisista valmennusvaihtoehdoista. Osaavan valmentajan ohjauksessa harjoittelu on paitsi turvallista, myös tuloksekasta ja motivoivaa.

Liikussa toimivilla valmentajilla on aina voimassaoleva yhteistyösopimus Liikun kanssa. Heidät on erikseen valittu hakuprosessin kautta ja heidät on perehdytetty Liikun toimintaan. Näin ollen ulkopuoliset personal trainerit eivät voi vapaasti käyttää Liikun tiloja ammattinsa harjoittamiseen. Erikoisluvalla ulkopuolinen personal trainer voi kuitenkin valmentaa maksimissaan kaksi erillistä valmennuskertaa Liikun tutustumisaikana ma–ke klo 16–19. Lupa pyydetään valmentajan toimesta, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen valmennus@liikku.fi.

Liikun jäsenenä sinulla on käytössäsi henkilökohtainen jäsenkortti, jolla pääset kulkemaan Liikun kulkuportista sisään. Korttia näytetään portissa olevaan lukijaan. Mikäli kortti on voimassa, lukija näyttää vihreää valoa, ja pääset kulkemaan portista kuntokeskuksen puolelle. Kortin väärinkäytöstä seuraa välitön jäsenyyden katkaiseminen.

Jos kulkuportti näyttää punaista valoa voivat syyt voi olla jokin seuraavista:

 • kortti ei ole voimassa kyseiseen Liikkuun
 • kortissa on mekaaninen vika (esim. särö on voinut rikkoa kortin rfid-sirun)
 • erääntynyt maksu on lukinnut kortin käytön
 • jäsenyys on päättynyt

Mikäli kortin kanssa on ongelmia, ilmoita siitä saman tien osoitteeseen info@liikku.fi, niin tutkimme, miten saamme korttisi mahdollisimman nopeasti takaisin käyttöösi

Laita meille viestiä muutoksesta osoitteeseen info@liikku.fi.

Liikussa ei ole kahvilaa, mutta aulasta löydät juoma- ja välipala-automaatit.

Liikun jäsenyyden alaikäraja on 13 vuotta ja jokaisella kävijällä tulee olla voimassaoleva Liikun jäsenyys. Tätä nuorempia henkilöitä ei voida tuoda kuntosalitiloihin.

Ystäväsi on lämpimästi tervetullut mukanasi treenaamaan ja tutustumaan Liikkuun ma–ke klo 16–19. Tutustumiskäynnillä voi käydä kerran, ja se on tietysti täysin maksutonta.

Liikussa ei ole ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Voit sen sijaan tutustua Liikun pienryhmävalmennuksiin, joista ilmoitetaan Liikun infonäytöillä sekä paikkakunnan omassa Facebook-ryhmässä.

Liikussa ei ole saunaa. Olemme panostaneet erinomaisiin pukuhuoneisiin ja suihkutiloihin. Lisäksi jokaiselle liikkujalle on käytössä lukollinen kaappi treenin ajaksi.

Kaikissa toimipisteissämme on lukittavat säilytyskaapit. Saat ne lukittua jäsenkorttisi avulla painamalla kortilla lukitusnappi pohjaan. Lukko aukeaa, kun painat kortillasi uudelleen lukitusnappia. 

Liikkuun pääsee sisälle vain henkilökohtaisella avainkortilla, joten tiedämme aina, keitä salilla on. Käytössämme ovat nauhoittavat valvontakamerat ja turvakutsujärjestelmä. Apua saat tarvittaessa muutamassa minuutissa. Jokaisen salin seinällä on turvallisuusinfojuliste, josta löydät ohjeet avun saantia varten. Vartiointifirma kiertää illalla sulkemassa kuntosalimme. Meillä voit siis liikkua turvallisin mielin.

Kaikissa Liikun toimipisteissä käy siivooja 3–6 kertaa viikossa riippuen kuntosalin kävijämäärästä. Valvomme aktiivisesti kaikkien kuntosaliemme siisteyttä. Mikäli havaitset siisteydessä parantamisen varaa, otathan meihin yhteyttä!

Kaikki kuntosalilaitteemme siistitään viikoittain sekä huolletaan kuukausittain. Lisäksi kaikki laitteemme huolletaan ja käydään perusteellisesti läpi kahdesti vuodessa. Yllättäviin huoltotarpeisiin reagoidaan aina välittömästi.

Meille on erittäin tärkeää, että kaikki laitteet ovat toimintakunnossa jatkuvasti. Mikäli havaitset huoltotarpeita, otathan meihin välittömästi yhteyttä osoitteeseen info@liikku.fi, niin saamme laitteen toimintakuntoon mahdollisimman pian!

Liikku on auki vuoden jokaisena päivänä klo 05.00–23.00. Tervetuloa treenaamaan ja treeni-iloa!

Voit ostaa välipala-automaatista välipalaa helposti omalla jäsenkortillasi. Ostoraja on 30 euroa / päivä.

 • Vie kortti automaatin lukijan päälle
 • Näppäile haluamasi välipalan tuotenumero
 • Poimi välipala automaatin luukusta

Välipala veloitetaan seuraavalla laskullasi. Huomioithan, että automaattia käyttääksesi tulee sinulla olla voimassaoleva e-laskusopimus. Vuosisopimuksissa välipalaostoksista tulee erillinen e-lasku ja ostot laskutetaan kuukausittain.

Jokaisessa Liikussa pukuhuoneista löytyy useampi suihku. 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteyttä