Liikussa on tilaa valmentaa

Tule valmentajaksi Liikkuun!

Liikussa kaikki valmentajat toimivat itsenäisinä ammatinharjoittajina. Meillä voit siis valmentaa omalla tyylilläsi, omien tuotteidesi ja oman hinnastosi mukaisesti. Puitteet Liikussa ovat kohdillaan: jokaisesta Liikusta löytyy runsaasti tilaa ja laadukkaat laitteet valmentamiseen.

Liikku tukee sinua valmennuspalveluiden markkinoinnissa ja mahdollistaa mm. AlkuLiikku -kuntosaliohjauksen ohjaamisen asiakashankinnan tueksi. Liikussa valmentaminen edellyttää voimassaolevaa valmennussopimusta Liikun kanssa. Valmennusoikeusmaksu on 2000€ vuodessa (hieman alle 170€ kuukaudessa). Maksu laskutetaan kahdessa erässä.

Ensisijaisesti toivomme, että teet valmentajan töitä päätoimisesti ja että sinulla on jo kokemusta valmentajan työstä. Eduksi lasketaan, mikäli sinulla on jokin tietty aihe tai kohderyhmä, johon olet omassa työssäsi erikoistunut.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan valmentajana Liikussa, jätä yhteystietosi ja vastaamme viestiisi piakkoin.

YHTEYSTIETONI

Liity Liikun tiimiin!

Liikussa on tilaa valmentaa. Avarat tilat, laadukkaat laitteet ja vapaus toimia yrittäjänä varmistavat, että voit harjoittaa ammattiasi juuri sinulle sopivalla tavalla. Avuksesi saat Liikun markkinointituen ja ympärillesi lähes koko Suomen kattavan, timanttisen Liikku-tiimin!

Valmentajana Kuntokeskus Liikussa

 

Liikussa valmennat laadukkaissa tiloissa, reilulla sopimuksella ja hyvässä seurassa.