Isä ja poika Liikussa: Aku ja Hannu

ValmennusLukuaika: 3 minuuttia

Paras treeni on isän kanssa jaettu treeni, sanoisivat Aku ja Hannu Salon Liikusta. Haastattelimme Liikussa valmentavaa Akua ja hänen Liikussa treenaavaa isäänsä isänpäivän kunniaksi. Myös sinä voit muistaa omaa isääsi Liikun lahjakortilla, jonka ostat kätevästi Liikun verkkokaupasta.

Aku, mikä on isässäsi ehdottomasti parasta? ”Iskän valtava auttamisen halu! Hän on sellainen arjen supersankari, johon voi aina luottaa. Vuorokaudenajalla tai asialla ei ole väliä, iskä hoitaa!”

Entä sinä Hannu, mistä olet erityisen ylpeä Akussa? ”Akun ennakkoluuloton asenne ja luonne kaikkeen uuteen ja vieraaseen, oli sitten kyseessä ihmiset, työ tai vapaa-aika”

Treenaatteko yhdessä? Hannu: ”Voi sen osittain niinkin sanoa, koska vuosikymmeniä sitten minä isänä opastin Akua liikunnan alkeisiin mm. jalkapallossa ja hiihdossa ja nyt osat ovat vaihtuneet ja on Akun vuoro opastaa ja valmentaa minua pysymään kunnossa.”

Aku: ”Yhteistreeniksi lasken sen, kun olen auttamassa iskää jossain remppahommssa Kiikalassa, sillä silloin yleensä hiki virtaa – ja se on superkivaa!”

Miten Liikku teitä yhdistää?

Hannu on ollut Akun mukana Liikussa Salon Liikun avajaisista alkaen. Alussa Hannu oli auttamassa Akua Salon salin tekniikan ymmärtämisessä ja samalla tehtiin yhdessä myös muutamia remppahommia laitekiinnityksien kanssa. ”Esimerkiksi nyrkkeilysäkin kiinnitys ja sen tukirakenne ei koskaan olisi onnistunut ilman isää”, kiittelee Aku.

Mikä Akun antama isänpäivälahja on jäänyt mieleesi, Hannu? ”Mieleenpainuvin isänpäivälahja on ollut Akun tekemä näköiskuva minusta, jonka hän antoi isänpäivälahjaksi noin kymmenvuotiaana. Lahja on muistaakseni tehty 3-4 luokan puutyötunnilla.”

Akun kädenjälkeä puukäsitöissä: upea isänpäivälahja

Hannu, Onko Aku yrittänyt valmentaa sinua ja kuinkas se on sujunut? “Molempien sanoin yritystä vuosien varrella on ollut kovastikin ja nyt se on alkanut jo sujuakin. Nykyään treeniohjelmaa päivitetään n. 4 viikon välein ja silloin käydään uusi ohjelma aina yhdessä läpi salilla.”

”Iskä on tunnollinen treenaaja, homma toimii erittäin hyvin nykyään”, kuvailee Aku.

Muistaa omaa isää Liikun lahjakortilla. Lahjakortin ostat kätevästi Liikun verkkokaupasta ja lahjakorttikoodin saat saman tien sähköpostiisi. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja sitä voi käyttää rahan tavoin Liikun jäsenyyteen, Liikun verkkovalmennuksiin, Liikun Kuntosaliopastus-ohjaukseen sekä välipala-automaatin tuotteisiin.

Seuraa Akua Instagramissa: @borentraining

Aku Borenius Valmentaja

Tervehdys! Olen pitkän kokemuksen omaava personal trainer ja ajatukseni valmennustyöstä käsittää ihmisen kokonaisuutena, huomioiden niin fyysiset, psyykkiset kuin sosiaalisetkin tekijät. Arvoni pohjaavat turvalliseen ja oikein mitoitettuun harjoitteluun.

Tutustu valmentajaan