Uusi jäsen, liity helposti netissä

Liity Liikun jäseneksi helposti verkkokaupassamme ja saat toimivan jäsenkortin postitse kolmen arkipäivän kuluessa. Voit maksaa liittymisen suoraan verkkokaupassa myös Smartum-saldolla tai ePassilla.

Lisätietoja jäsenyydestä voit lukea täältä

Vanha jäsen, hyödynnä liittymisetusi.

Aktivoi vanha jäsenyytesi vaivattomasti OmaLiikku -palvelussa vain 9 eurolla (norm. 29 €). Mikäli vanha jäsenkorttisi on tallessa, pääset treenaamaan heti liityttyäsi!

Lisätietoja jäsenyyden aktivoimisesta voit lukea täältä

Osallistu kyselyyn: voit voittaa ilmaisen vuosijäsenyyden!

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme entistä paremmin asiakkaidemme toiveita vastaavaksi. 

Nyt toteutamme asiakaskokemustutkimusta, johon kutsumme Sinua vastaamaan 4.3.2019 mennessä. 

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yksi vuoden ilmainen jäsenyys Liikkuun ja viisi kappaletta 60 euron lahjakortteja Liikun jäsenyyteen! Arvonta suoritetaan 5.3.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Vastaaminen kestää noin 5 minuuttia. Voit osallistua kyselyyn tästä.

"Liikku on paras sali, jolla olen käynyt

Liikku on treenaajan mieleen. Huippulaatuiset ja monipuoliset laitteet, modernit, valoisat tilat, loistavat sijainnit ja mahdollisuus treenata klo 5–23 vuoden jokaisena päivänä – Liikussa hinta ja laatu todellakin kohtaavat!

9/10 jäsenestämme suosittelisi Liikkua tuttavilleen!

Ajankohtaista

“Paras sali missä olen käynyt hinta-laatu-suhteeltaan. Todella positiivinen paikka käydä neljänä aamuna viikossa. Tilaa ja laitteita riittää varmasti ruuhka-aikanakin kaikille eikä tarvitse maksaa asioista mitä ei tarvitse. Suosittelen!
“Mahtava sali, ystävällinen asiakaspalvelu, hyvät laitteet ja muutenkin puhdasta. Suosittelen erittäin lämpimästi muillekin!
“Loistavat salit ympäri Suomea ja sama rento fiilis paikkakunnasta riippumatta!
"Tilaa hengittää, ei ruuhkaa ja hyvät laitteet. Suosittelen :)